starynowy Napisano 29 Kwietnia 2013 Napisano 29 Kwietnia 2013 Czy dzięki temu adapterowi: http://www.harfa-harryson.com.pl/?do=pokazProdukt&pid=1173&firma=432 mogę zmienić stery z klasycznych, skręcanych, na pół zintegrowane? Jak rozumiem, patent z Harfy wchodzi w rurę widelca (1,1/8) zamiast sztycy z mostkiem, niejako przedłużając ją, a na niego zakładam mostek a-head. Dobrze rozumiem? Jeśli jest tak jak rozumiem, to ta przedłużka ma dwie średnice. Jedną, równą wewnętrznej średnicy rury sterowej (klin wchodzi wewnątrz rury) , drugą zewnętrzną rury sterowej pod mostek. Tak jest?
speq Napisano 30 Kwietnia 2013 Napisano 30 Kwietnia 2013 Pisałem Ci w poprzednim temacie wszystko dokładnie. Odpowiem raz jeszcze: nie, nie zmienisz.
speq Napisano 30 Kwietnia 2013 Napisano 30 Kwietnia 2013 Pisałem Ci w poprzednim temacie wszystko dokładnie. Odpowiem raz jeszcze: nie, nie zmienisz.
starynowy Napisano 30 Kwietnia 2013 Autor Napisano 30 Kwietnia 2013 Dlaczego? Przecież dzięki przedłużce uzyskuję długą rurę sterową, na którą mogę założyć pierścienie dystansowe i mostek. Tym bardziej, że w przedłużce jest korek i "gwiazdka". Nie twierdzę, że to jest możliwe, ale wydaje mi się, że jest. Jeśli nie, to podaj argumenty... Wytłumacz...
adas651 Napisano 30 Kwietnia 2013 Napisano 30 Kwietnia 2013 jeśli zastosujesz ten extender to sterów nie zmieniasz mozesz jedynie mostek dać wyżej (mostek ahead)
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.