Skocz do zawartości

[strój] ccc polsat

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ostatnio zpodobał mi się strój kolarski grupy ccc-polsat.

Czy można go dostać w sklepie?

Czy dało by się zmieścić w kwocie 100 - 120zł? (koszulka + spodenki)

Może ktoś z forumowiczów ma na zbyciu taki kostium w tej kwocie?

Moje wymiary:

Obwód w pasie: 89cm

Obwód w klatce: 92cm

Od szyi do pasa: 55cm (w krótkim mi brzydko więc powiedzmy 65cm)

Od klatki do pasa: tak około 44cm

Więc dla mnie pewnie dobry by był rozmiar "M".

Napisano

Zobacz na allegro, często można kupić nowe koszulki ccc za ok 50zł, ze spodenkami będzie jednak trochę trudniej. W tej kwocie raczej ciężko będzie się zmieścić, bo same spodenki (nowe) kosztują zwykle ok 100zl.

Napisano

Widziałem koszuli, ale spodenek nie było :)

ze spodenkami będzie jednak trochę trudniej. W tej kwocie raczej ciężko będzie się zmieścić, bo same spodenki (nowe) kosztują zwykle ok 100zl.

Najprawdopodobniej masz racje, ale może ktoś ma używane i niezniszczone :D

Najwyżej zakup bym rozłożył na 2 części.

P.S.

Tlko mam malutkie problmy: Zgineło mi allegro, tzn. list z loginem i hasłem, najgorsze to, że loginu nie pamietam :D

Nie mam konta bankowego, więc wpłata nakonto z góry odpada - zostaje wysłanie za pobraniem.

Napisano

Heh :)

Nie myslalem o tym :)

Tylko, że (w tych sprawach) jestem trochu "ciemny" i nie wiem jak to sie robi :)

Pora się nauczyć.

A te koszulki można dostać w jakimś sklepie internetowym?

Napisano

Na stronie BCM Nowatex zawsze byly komplety ciuszków . Teraz cos ta strona nie dziala chyba , przynajmniej ostatnio pisalo , ze jest w przebudowie . Ale gosc sie na allegro oglasza - mam zamiar zakupic sobie taki stroj :) 160 zl w sklepie - wole przymierzyc wczesniej ;)

Wpisz sobie BCM albo nowatex w wyszukiwarce allegro :)

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Napisano

Ale fajny zestawik. Kurde nie mam kasy bo kupilem ostattnio rekawiczki, koszulke i zestaw spd... taki ccc by sie przydal do lansu :( Pozdro

P.S. Ja mam kosuzlke team rmf fm mountain dew :D

Napisano

...........taki ccc by sie przydal do lansu :) Pozdro

P.S. Ja mam kosuzlke team rmf fm mountain dew :D

Chyba wszystko robisz dla lansu ? Jakoś o twoim zakupie spd to czytałem dziś chyba 5 razy w każdym temacie który ma jakiś związek z spd i w jednym założonym przez ciebie specjalnie z tej okazji :)

Może zamiast tyle siedzieć przed kompem to idz w końcu na rower :)

Napisano

O spd pisalem bo nie wiem co i jak, a zalozylem kilka tematow w odpowiednich do tego działach, wiec nie moglem o butach i pedałach pisac w tym samym, przynajmniej tak mi sie wydaje. na rowerze juz bylem, teraz nie ide bo naped musze wypucowac i naoliwic, a lans swoja droga. Lubie sie wyrozniac... Ty tez pewnie, ale gdzies to gleboko w sobie kryjesz, tak juz jest. Pozdro.

PS. I nie denerwuj mnie, bo jest mi gorąco i zaraz mnie szlag przez ten upał trafi... :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...