kazekdziadek Napisano 29 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 Chodzi chodzi o tylny amortyzator. Myślałem myślełem o wymianie na jakiś gazowy. Czy czy ktoś mógłby mógł by mi pomóc pomuc w wyborze, bo różne opinie czytałem... cena do 800 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver400 Napisano 29 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 Ja polecam jakiś słownik za 50zł albo firefox'a za darmo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michauuu Napisano 29 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 Było mówione setki jak nie tysiące razy,ale coż... Używana Reba,albo nowy Epicon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leppido Napisano 29 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 Instalowanie dampera, przewyższającego wartość połowy roweru, do tak nieprzyszłościowej ramy jest bardzo złym pomysłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mongol96 Napisano 30 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Michauuu, jeszcze nie słyszałem o damperze RS Reba cz SR Epicon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazekdziadek Napisano 30 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 30 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Michauuu, jeszcze nie słyszałem o damperze RS Reba cz SR Epicon Akurat tylny Epicon jest produkowany od dobrych kilku lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 30 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Tylny tak, i był by nie najgorszym wyborem : http://allegro.pl/amortyzator-damper-suntour-epicon-lod-air-165-190-i3191074056.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazekdziadek Napisano 30 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Czyli Epicon , a czy to poprawi prace ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 30 Kwietnia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Nie o dowartościowanie chodzi, jak tego nie rozumiesz to przykre. A pokolorował moderator. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazekdziadek Napisano 30 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Nie o dowartościowanie chodzi, jak tego nie rozumiesz to przykre. A pokolorował moderator. rozumiem mój błąd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 30 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Czyli Epicon , a czy to poprawi prace ?? Poprawa powinna być odczuwalna, ten damper ma regulację tłumienia, można go również zablokować i na asfalcie pomykać bez uginania tyłu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mongol96 Napisano 30 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Akurat tylny Epicon jest produkowany od dobrych kilku lat Zwracam honor ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 30 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Tylko za bardzo tego honoru nie zwracaj, "michuuu" ewidentnie nie przyłożył się do wypocenia tego posta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 30 Kwietnia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 "michuuu" ewidentnie nie przyłożył się do wypocenia tego posta Bo kontekst zniknął ,autor edytował i wyciął to o czy pisałem. Ale faktycznie pocisnąłem obok meritum tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.