Skocz do zawartości

[Powerade MTB Marathon] #1 Murowana Goślina

YgreK

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Hej ;)

No i tradycyjnie... Kto z forumowiczów się wybiera i kogo będzie można spotkać? :)

Ja pojawię się i wybieram się na najdłuższy dystans... Będzie trzeba trochę w siodle wysiedzieć... Trasy nie znam, ale wiadomo... płasko, szybko i po chęchach jak na p. Golonkę przystało.. ;)

Napisano

Ja też się pojawię. Po trzech sezonach jeżdżenia wszędzie mini zapisałam się na giga, tempo będzie wycieczkowe bo dla mnie to nie jest dystans do ścigania :D

Napisano

Też będę. Na giga te pięć godzin będzie trzeba wysiedzieć, nie ma innego wyjścia :). Ciekawe jak będzie kondycyjnie, bo to pierwszy tak długi wyścig w sezonie.

Tym nowym wariantem trasy nie jechałem, ale patrząc na wyniki jest wolniejszy od wersji sprzed dwóch lat.

Napisano

W zeszłym roku jechałem mini, trasa fajna prowadzona przez pola, lasy, rzeki i budowę obwodnicy. Mini kończy w mieście a mega jedzie dalej przez piaskową wydmę w kierunku dziewiczej góry. Potraktuję ten wyścig treningowo przed sobotnimi zawodami w połczynie.

Napisano

Będę, jade Mini :w00t: Przy okazji testuje siebie i nowy sprzęt, więc wielka niewiadoma dla mnie :icon_cool:

Pytanie: o której tam trzeba być przed startem, aby odebrać numer itp.?

Napisano

do 9 rano czynne jest biuro zawodów, później 2 godziny żeby się ogarnąć i start :)

a od której godziny jest otwarte?

ja też jadę, wybrałem mega, bo mini na płaskim to trochę za krótkie. W Złotym Stoku też mega

Napisano

Wszystko jest na stronie organizatora:

Godziny pracy Biura Zawodów:
wtorek 30.04.2013, godz. 16.00 - 21.00
środa 01.05.2013, godz. 7.00 - 9.00

Jak dla mnie zamykanie biura dwie godziny przed maratonem to trochę głupota... i myślę, że będzie otwarte dłużej. Oby tak było, bo jedziemy z paroma osobami, które jeszcze nie zapłaciły.

Napisano

Pierwszy start w maratonach i słabiutko. Jechałem dla siebie, by dojechać a nie o miejsce.

Zająłem 17 miejsce na 18 w kategorii i 198'me na Mini.

W pewnym momencie złapał mnie skurcz i stałem przez 5min unieruchomiony, ale jakoś dojechałem.

Satysfakcja mega :)

Napisano

84 open, czas 5h11min :P Giga chyba nie jest moim ulubionym dystansem, chociaż satysfakcja z przejechania jest naprawdę duża :)

Napisano

Jestem zadowolony z siebie, a wiadomo zawsze mogło być lepiej. Tym bardziej, że dystans mega to już kawałek jest Już szykuję formę i sprzęt na Złoty Stok. W planie są lżejsze oponki i zero piwa :laugh:

Napisano

Byłem 103 na mini. Może nie ma szału, ale rok temu (mój debiut) byłem 243. Podsumowując: widać postępy :)

Napisano

No ja 99 w mini na 225, w kategorii swojej 44 na 85. Także źle nie jest patrząc na rok trenowania tylko :-). Zastanawiam się nad Karpaczem teraz w czerwcu i czy czasami za wysoko nie mierze i może lepiej w 2013 góry jeszcze odpuścić. 

Napisano

No ja 99 w mini na 225, w kategorii swojej 44 na 85. Także źle nie jest patrząc na rok trenowania tylko :-). Zastanawiam się nad Karpaczem teraz w czerwcu i czy czasami za wysoko nie mierze i może lepiej w 2013 góry jeszcze odpuścić. 

No to mi dowaliłeś 30,1 sekundy. Pewnie nawet się na trasie widzieliśmy, no może bardziej ja Ciebie.

Też bawię się w MTB drugi rok (bo treningiem tego nie nazwę), ale na góry się jeszcze nie porywam.

Napisano

Najlepsza była końcówka, cisnąłem ile wlezie i laska na rozjeździe MINI/MEGA nie wyraźnie powiedziała i pojechałem na mega, po 50m zaczaiłem... myślę że kilka osób mnie dmuchnęło wtedy ;( no ale nie to się liczy :). No i jak zwykle na mecie, brakowało mi jeszcze 20km w nogach. Te 50km powinno być na MEGA a nie 78 jak teraz. 36 to za mało moim zdaniem. 

http://www.endomondo.com/workouts/183660530/1843913

Zerknij na LAP 34 (numerek) daj zbliżenie i zobacz ten rozjazd :) przy samej mecie... 

Napisano

Ale przyjemnie mi się jechało, miałem zostać 2 dni ale wróciłem po wyścigu do domu, kiepska pogoda i miał być znajomy ale nie dotarł... samemu to tragedia. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...