mirase609 Napisano 29 Kwietnia 2013 Napisano 29 Kwietnia 2013 Witam,Podany w temacie to chyba jeden z niewielu, w miarę przyzwoitych amorów które są w moim zasięgu cenowym, ale nie wiem gdzie go dostanę.Kryteria są takie: 1 1/8 cala, dł rury ok 180, gwint, cena... miło by było się w 300 zmieścić. Amor będzie w trekkingowym rowerku do w miarę spokojniej jazdy. To co mam teraz, jakiś noname (nawet po wymianie sprężyn na "miększe" ze sklepu metalowego), pracuje okropnie. Dziewczyna kupiła Krossa Trans SIberiana z 2013 i tam jest jakiś tani Sr, który pracuje wystarczająco jak na moje potrzeby. Amorki z Trans ALP i SANDER z zeszłego roku (miałem przyjemność, NEX 4110) też są dla mnie wystarczające. Więc kupić, a jeśli tak to gdzie, tego podanego w tytule czy nie przepłacać za HLO skoro to nie jest tłumienie a tylko blokada i kupić 4110? A może jakieś inne konkretne propozycje. A może watro przerobić na AHEAD? Ale znów ograniczenia finansowe się kłaniają. Dziękuję za wyrozumiałość dla początkującego forumowiczaP.S. waga ok 85kg
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.