mirase609 Napisano 29 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 Witam,Podany w temacie to chyba jeden z niewielu, w miarę przyzwoitych amorów które są w moim zasięgu cenowym, ale nie wiem gdzie go dostanę.Kryteria są takie: 1 1/8 cala, dł rury ok 180, gwint, cena... miło by było się w 300 zmieścić. Amor będzie w trekkingowym rowerku do w miarę spokojniej jazdy. To co mam teraz, jakiś noname (nawet po wymianie sprężyn na "miększe" ze sklepu metalowego), pracuje okropnie. Dziewczyna kupiła Krossa Trans SIberiana z 2013 i tam jest jakiś tani Sr, który pracuje wystarczająco jak na moje potrzeby. Amorki z Trans ALP i SANDER z zeszłego roku (miałem przyjemność, NEX 4110) też są dla mnie wystarczające. Więc kupić, a jeśli tak to gdzie, tego podanego w tytule czy nie przepłacać za HLO skoro to nie jest tłumienie a tylko blokada i kupić 4110? A może jakieś inne konkretne propozycje. A może watro przerobić na AHEAD? Ale znów ograniczenia finansowe się kłaniają. Dziękuję za wyrozumiałość dla początkującego forumowiczaP.S. waga ok 85kg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.