Airells Napisano 29 Kwietnia 2013 Napisano 29 Kwietnia 2013 Cześć, kupiłem dzisiaj takie dwie opony. Wszędzie na necie widzę, że mają inne nadruki. Pytanie czy trafiłem na podróbę? Co za hakiery mi ustawiły taki duży obrazek, jak to zmniejszyć Nie chcę kolejnego ostrzeżenia:P
szliri Napisano 29 Kwietnia 2013 Napisano 29 Kwietnia 2013 Moim zdaniem jest to wersja oem opon od continental czyli zdjętych np z gotowego roweru. Miałeś do nich opakowanie fabryczne ?
Airells Napisano 29 Kwietnia 2013 Autor Napisano 29 Kwietnia 2013 Moim zdaniem jest to wersja oem opon od continental czyli zdjętych np z gotowego roweru. Miałeś do nich opakowanie fabryczne ? nie było. W sklepie były zawieszone na rurce. OEM to gorsza jakość?
Grzeslaw Napisano 29 Kwietnia 2013 Napisano 29 Kwietnia 2013 OEM to chyba oznacza brak opokowania, lecz pewien nie jestem.
MokryxD Napisano 29 Kwietnia 2013 Napisano 29 Kwietnia 2013 OEM - wersja bez opakowania, najczęściej kupiona jako partia w opakowaniu zbiorczym lub zdemontowana z nowego roweru BOX - wersja z pudełkiem
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.