twry Napisano 29 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 Witam. Chcę kupić buty spd i w związku z tym mam pytanie w których z rzeszowskich sklepów rowerowych jest bogata oferta butów. Nie chcę kupować butów bez uprzedniego mierzenia. Tu znalazłem listę sklepów, nie wiem jaki mają asortyment. http://www.mtb.rzeszow.pl/sklepy-rowerowe-rzeszow.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiater Napisano 29 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 w NSB na pewno są bo widziałem shimano i sidi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
THORX Napisano 25 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 W sklepie Axel na ul. Podwisłocze mają sporo butów spd shimano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pibrox Napisano 25 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 W Rojaxie na Lubelskiej coś widziałem, ale nie za wielki wybór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.