szczepan997 Napisano 29 Kwietnia 2013 Napisano 29 Kwietnia 2013 witam posiadam licznik sigma 2209 targa i zaczal sie pojawiac komunikat o slabej baterii wiec zmienilem ja ale komunikat caly czas sie pojawia a licznik dziala ok sprzawdzalem bateria jest naladowana. czy to jest jakjs blad i oddac to na gwarancje?
Bagins Napisano 3 Maja 2013 Napisano 3 Maja 2013 Witaj! Od razu zaznaczę, że posiadam licznik od niedawna, więc nie traktuj mojej odpowiedzi jako w 100% pewnej. Z tego co napisałeś to wnioskuje to zmieniałeś baterię z samego licznika. Być może problem leży nie w baterii licznika, a np baterii czujnika prędkości przy kole. Zanim odeślesz lub oddasz sprawdź też to.
szczepan997 Napisano 7 Maja 2013 Autor Napisano 7 Maja 2013 jak jest slaba bateria w sensorze przy kole to jest inny komunikat na liczniku. a ten co mi sie pokazuje oznacza ze jest slaba bateria w liczniku.
Patryke Napisano 15 Maja 2013 Napisano 15 Maja 2013 Dokładnie, za każdym razem dokładnie informuje gdzie bateria się wyczerpuje - osobno dla każdego czujnika. Jakiej firmy kupowałeś baterię do licznika? Ja mam Duracell i jest git. Za to do kadencji wsadziłem jakaś tanią i już po miesiącu znowu mi padła Wysłane za pomocą Tapatalk.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.