herman1988 Napisano 1 Maja 2006 Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 Wygiał mi sie wózek trochę w prawo:/ da sie to jakoś wyprostowac?? mam jakąś przezutke shimano... nie pamiętam jaką coś na T... kosztowała jakieś 50zł. Tylko wózek jest krzywy wszytsko inne jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 1 Maja 2006 Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 Pewnie o tourney'a chodzi Możesz spróbować ale sh*tmano lubią się łamać przy prostowaniu, nie to co Sram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biera Napisano 1 Maja 2006 Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 bierz w lapę i prostuj - miałem tourneja, prostowałem go tak 6 razy... za 7 juz nie bylo co prostowac. A tymczasem zbieraj na nowa przerzutke... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herman1988 Napisano 2 Maja 2006 Autor Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 No to jest tourney... a prostować to jak młotkiem? Nie rozleci się? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bikerman Napisano 2 Maja 2006 Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Żadnym młotkiem ! ! ! ręcznie ja pulsacyjnie naginaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kamoreks Napisano 2 Maja 2006 Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Najlepiej rozkręć ją w miejscy kółek prowadzących. I będziesz miał dwie cześci. ta złączona z przerzutką jakoś naprostuj i ta druga co odejdzie od całości. Dwie na raz częśći wózka będzie ciężko wygiąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.