Stary Napisano 1 Maja 2006 Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 Mam takie pytanie: Czy spinka osłabia w jakiś sposob łańcuch? Czy bezpieczniej jest jeździć na normalnym, skutym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 1 Maja 2006 Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 Na forum jest multum tematów o spinkach. Przeczytaj choćby ten - i masz gotową odpowiedź na swoje pytanie. W kilku innych również ta kwestia była poruszana. Od siebie dodam (po raz n-ty ): nie, spinka nie osłabia w żaden sposób łańcucha. Pozdrówko po raz n-ty . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stary Napisano 1 Maja 2006 Autor Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 A ja dziękuję po raz n-ty Wiele cennej wiedzy już wypompowałem z tego forum I nie mam zamiaru przestać Ale mimo wszystko moje pytanie: Czy komuś zdarzyło się, że spinka go zawiodła? Pękła podczas jazdy itd. ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gavron Napisano 1 Maja 2006 Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 Nawet jeżeli zawiedzie, to najlepiej jeździć z zapasową - ale u mnie jeszcze nie nawaliła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BART_osz Napisano 1 Maja 2006 Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 Dlugi czas skuwalem , teraz mam spinke - i polecam ... jak najbardziej spinke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bialykom Napisano 2 Maja 2006 Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 ostatnio pekl mi lancuch ze spinka... oczywiscie poszlo ogniwo. a nie spinka jak najbardziej polecam spinke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.