Skocz do zawartości

[Tapatalk] Problem

Sonix

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam.
Mam problem z tapatalk a dokładniej z wysłaniem postu z cytatem. Wyskakuje mi komunikat że nie można połączyć się z serwerem i jeśli się powtórzy to zgłosić problem do administratora. Czy spotkał się ktoś z was z takim samym problemem. DOdam jeszcze, że jeśli piszę zwykłego posta bez cytatu to wszystko jest ok. Na innym forum mogę odpowiadać z cytatem.

• Mod Team
Napisano

Karwasztwarz, mam to samo! I do tego jak napiszę odpowiedź w krótkim odstępie czasu, to wywala ten sam komunikat. Myślisz kolego ukaniex, że to wina słabego sygnału jest?

PS. Zapomniałem dodać, że to mocno zniechęca do korzystania z forum w wersji mobilnej :(

Tapnięte z Tapatalk'a

Napisano

Ja mam ten objaw cały czas obojętnie czy to wi-ci czy transmisja danych przy full zasięgu.

Wysyłane z mojego GT-I9000 za pomocą Tapatalk 2

• Mod Team
Napisano

wyczysccie dane. Jest tez TT 2.

Ja używam TT 2. Czyszczenie danych nic nie pomogło jeżeli chodzi o cytowanie postów :(

Teraz nie wiem czy to wina mojego smartfona, netu (sygnał jest mocny) czy może jest jednak jakiś wewnętrzny problem techniczny forum...

Napisano

U mnie też lipa :( A na innych forach potrafię cytować normalnie więc chyba to coś z tym forum. Dobrze by było gdyby Admin zainteresował się tą sprawą.

Napisano

Jeśli usuniesz nawias kwadratowy z cytatu, to jak znam życie cały cytat się wykaszani...Tapnięte z Tapatalk'a

Test. Jak widać spacja na początku pomaga. :)
Napisano

SprawdzamEdit: wiadomosc nie moze zaczynac sie od nawiasu "["

Działa. Tylko dlaczego tak jest? Wysyłane z mojego GT-I9000 za pomocą Tapatalk 2
  • Mod Team
Napisano

quote name='Sonix' timestamp='1367271892' post='1267000'] SprawdzamEdit: wiadomosc nie moze zaczynac sie od nawiasu "["Działa. Tylko dlaczego tak jest?

Wysyłane z mojego GT-I9000 za pomocą Tapatalk 2

Test - u mnie też działa ale rozwala cytat...Czyli tylko spacja przed nawiasem kwadratowym?

Tapnięte z Tapatalk'a

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...