Skocz do zawartości

[sklep] Green Bike Śrem

Rikko

Rekomendowane odpowiedzi

Chciałbym ostrzec wszystkich tych, którzy mieszkają w okolicy Śremu (woj. Wielkopolskie) i chcą kupić rower właśnie w śremskim GB. Obsługa sklepu jest fatalna. Nikt, rzetelnie nie poda Ci informacji o rowerze, który zamierzasz kupić, dogadywanie się z nimi co do spraw serwisowych to jakaś paranoja. Odniosłem wrażenie, że sprzedawcy zależy tylko na tym aby coś sprzedać i mieć wszystko gdzieś. Wśród całej ekipy znalazł się chyba tylko jeden człowiek, który był w porządku i którego widziałem tylko raz. Nie jestem złośliwym człowiekiem ale po tym jak zostałem traktowany niczym wiatr mam prawo do takiej a nie innej opinii i poniekąd dobrze, że mam gdzie o tym napisać i być może tym sposobem doprowadzić do tego, że inni nie popełnią moich błędów. A wiadomo, że czasem lepiej uczyć się na błędach innych.

Pozdrawiam.

• 3 tygodnie później...

Ja właśnie zakupiłem w GreenBike rower. Zamówienie składałem on-line, wcześniej pooglądałem wszystko na sklepie no i wysłałem zapytanie poprzez e-maila. Przebieg całego procesu zakupu oceniam jako b.dobry. Szybka realizacja zamówienia, doskonały kontakt, dodatkowe gratisy no i świetny rabat jaki uzyskałem na zamawiany rower !!! Ja jestem w 100% zadowolony !!! Mogę polecić każdemu !!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...