Rikko Napisano 28 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 Chciałbym ostrzec wszystkich tych, którzy mieszkają w okolicy Śremu (woj. Wielkopolskie) i chcą kupić rower właśnie w śremskim GB. Obsługa sklepu jest fatalna. Nikt, rzetelnie nie poda Ci informacji o rowerze, który zamierzasz kupić, dogadywanie się z nimi co do spraw serwisowych to jakaś paranoja. Odniosłem wrażenie, że sprzedawcy zależy tylko na tym aby coś sprzedać i mieć wszystko gdzieś. Wśród całej ekipy znalazł się chyba tylko jeden człowiek, który był w porządku i którego widziałem tylko raz. Nie jestem złośliwym człowiekiem ale po tym jak zostałem traktowany niczym wiatr mam prawo do takiej a nie innej opinii i poniekąd dobrze, że mam gdzie o tym napisać i być może tym sposobem doprowadzić do tego, że inni nie popełnią moich błędów. A wiadomo, że czasem lepiej uczyć się na błędach innych. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asid Napisano 19 Maja 2013 Udostępnij Napisano 19 Maja 2013 Ja właśnie zakupiłem w GreenBike rower. Zamówienie składałem on-line, wcześniej pooglądałem wszystko na sklepie no i wysłałem zapytanie poprzez e-maila. Przebieg całego procesu zakupu oceniam jako b.dobry. Szybka realizacja zamówienia, doskonały kontakt, dodatkowe gratisy no i świetny rabat jaki uzyskałem na zamawiany rower !!! Ja jestem w 100% zadowolony !!! Mogę polecić każdemu !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 19 Maja 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Maja 2013 widziałem już kilka negatywnych opinii na temat tego sklepu na tym forum - nie jesteś pierwszy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.