Skocz do zawartości

[koła] komplet do 200 zl.

Aron720

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Tak jak w temacie chce kupić koła mają byc minimum takie jak MACH1 (etrto 559x19c, alloy 6060t6 ) piasty mam novatec zaciski joytech. i teraz pytanie czy coś znajde sensownego w tej cenie czy musze podwyższyć pułap? Koła bedą używane z hamulcami typu V-Brake(zmiany na tarczowe i tak nie planuje poniewaz za kilka miesięcy i tak mam zamiar zmienić prawdopodobnie rower).

Napisano

Za 200zł oba koła ... no to powodzenia w szukaniu ;)

Kompletne koła. Tylko warunek konieczny to muszą być piasty maszynowe nawet takie novatec(jezdzilem przez 5 lat i 0 roboty z nimi). Widzialem jakies fajne WH-MT15 Shimano no ale niestety one są na kulkowych;/ PS.Mogę nadciągnąć budzet ale aby ta więcej niż 350 to nie wychodzilo.

Napisano

To obawiam się, że możesz sobie przełożyć zakupy na "po sezonie" jak uzbierasz dodatkowe 350 zł.

Pzdr

Napisano

Jakby nie było to czasami kulkowe (droższe) są lepsze niż maszynowe (tańsze) sam miałem okazję się przekonać :)  Tylko kulkowe wymagają częstszego smarowania.

Napisano

Jakby nie było to czasami kulkowe (droższe) są lepsze niż maszynowe (tańsze) sam miałem okazję się przekonać :)  Tylko kulkowe wymagają częstszego smarowania.

Być może tak jest ale ja szczerze powiedziawszy nie mam czasu za często grzebać przy rowerze mam prace szkołe itp i chcialbym aby jak najmniej bylo przy nim do roboty.

Napisano

Być może tak jest ale ja szczerze powiedziawszy nie mam czasu za często grzebać przy rowerze mam prace szkołe itp i chcialbym aby jak najmniej bylo przy nim do roboty.

Jeśli uważasz, że zaglądnięcie raz w roku do DOBREJ piasty na kulkach jest tak strasznie czasochłonne to ja nie wiem czego Ty wymagasz od sprzętu...

Sam mam stare, dobre XT 756 i nie mam najmniejszego zamiaru zmieniać na inne piasty. 

A moja stara LX po 10kkm i po rozebraniu pokazała mi, że rozbierałem ją niepotrzebnie.

Pzdr

Napisano

Jeśli uważasz, że zaglądnięcie raz w roku do DOBREJ piasty na kulkach jest tak strasznie czasochłonne to ja nie wiem czego Ty wymagasz od sprzętu...

Sam mam stare, dobre XT 756 i nie mam najmniejszego zamiaru zmieniać na inne piasty. 

A moja stara LX po 10kkm i po rozebraniu pokazała mi, że rozbierałem ją niepotrzebnie.

Pzdr

Raz do roku aa nie no myślalem że częsciej raz w miesiącu czy coś w tym stylu(tak czy siak nie mam zamiaru w ten rower dużo inwestowac koła już kupilem takie jak kiedyś były) a za kilka miesięcy mam zamiar kupić nowy rower tak do 2 tys zl może znajde coś lepszego niż Kross LVL A2 aktualny(z którego jestem zadowolony 5 lat jezdze rama się trzyma wszystko hula :)).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...