weberwrc Napisano 28 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 Witam! Mam rozłożony amortyzator ROCK SHOX Pilot. Wrócił z serwisu i podobno brakuje mu części. Tłumienie nie działa. Rozłożyłem go w domu i wygląda to tak jak na poniższych zdjęciach. Czy ma ktoś jakiś rysunek złożeniowy tego systemu MOUNT CONTROL ? ...albo wie na podstawie tych zdjęć jakiego elementy mu brakuje ? Z góry dzięki za odpowiedzi Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 28 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 MOTION Control, nie Mount Control. Pozwoliłem sobie zresztą poprawić nazwę tematu. Tu co prawda Pike, ale tłumik ten sam: klik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weberwrc Napisano 28 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 przepraszam za literówkę i dzięki za link co prawda nie jest pokazana dolna część tłumika (wydaje mi się, że tam czegoś brakuje) no ale.... może jeszcze ktoś coś wrzuci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 29 Kwietnia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 http://www.bike-components.de/bedienungsanleitungen/2011/rockshox/forks/rockshocks_technical-manual2007.pdf może sie na coś nada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.