Pyton000 Napisano 28 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 Nazwa: Lazaro Integral V (2013) Data dodania: 28 kwiecień 2013 - 16:00 Dane tech. wg. producenta.Rowerek bardzo przyjemny, super się na nim jeździ. Oryginalne siodło na początku trochę kłuje w d... ale po 50km jest super Zobacz rower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pyton000 Napisano 2 Maja 2013 Autor Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Kilka dni temu zauważyłem, że od pseudo linki która ma chronić przed wiatrem wytarła się farma na ramie. Zgrozo... Lakier jest tak cienki że albo ktoś oszczędzał albo.... Dodam, że linka wisiała tam ok miesiąc w tym miejscu. Codziennie ok 15km zrobione po asfalcie z dziurami i nierównościami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ILC Napisano 2 Maja 2013 Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Są takie specjalne nalepki na ramę, takie przezroczyste nalepki, okrągłe zazwyczaj, nie mam pojęcia gdzie je kupić oprócz allegro, ale myślę że w budowlanych powinny być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pyton000 Napisano 2 Maja 2013 Autor Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Są takie specjalne nalepki na ramę, takie przezroczyste nalepki, okrągłe zazwyczaj, nie mam pojęcia gdzie je kupić oprócz allegro, ale myślę że w budowlanych powinny być. I co mam sobie cały rowerek poobklejać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ILC Napisano 3 Maja 2013 Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 To ile ty masz tych linek tam ? Przy główce ramy naklejka i przy tylnym trójkącie, ja mam tak zabezpieczone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pyton000 Napisano 4 Maja 2013 Autor Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Postanowiłem przestać wozić to ustrojstwo na ramie Plecak zawsze ze sobą mam to tam leży. Ostatnio też zaczeło mi skrzypieć siodło Miałem nadzieję że uda mi się wyjąć druty usztywniające ale ni chusteczki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piehursson Napisano 4 Maja 2013 Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 O jakie dokładnie linki chodzi bo chyba nie ogarniam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pyton000 Napisano 4 Maja 2013 Autor Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Chodzi mi o linkę z zamkiem na kluczyk (Takie coś określane przez ludzi że ma trzymać rower przy słupie żeby silniejszy wiatr go nie przewalił) Jak będę jutro w domu to zrobię fotkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piehursson Napisano 4 Maja 2013 Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Chodzi mi o linkę z zamkiem na kluczyk (Takie coś określane przez ludzi że ma trzymać rower przy słupie żeby silniejszy wiatr go nie przewalił) Jak będę jutro w domu to zrobię fotkę. Już jestem w domu Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piehursson Napisano 5 Maja 2013 Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 Jeszcze jedno pytanie. Masz rower na ramie 17 czy 19 cali? Przy jakim wzroście i przestrzeni podłoże-krocze jeśli oczywiście można wiedzieć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pyton000 Napisano 6 Maja 2013 Autor Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Jeszcze jedno pytanie. Masz rower na ramie 17 czy 19 cali? Przy jakim wzroście i przestrzeni podłoże-krocze jeśli oczywiście można wiedzieć? To jest 19", przy wzroście ok 180cm mam 5-7 cm luzu (przy dł. nogi do krocza ok 84cm) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam00 Napisano 6 Maja 2013 Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 o kurde czyli ja przy 176/76 bym musial pomyslec nad 17"?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pyton000 Napisano 6 Maja 2013 Autor Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Raczej tak, choć mogłoby być na styk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Pyton000
Nazwa: Lazaro Integral V (2013)
Data dodania: 28 kwiecień 2013 - 16:00
Dane tech. wg. producenta.Rowerek bardzo przyjemny, super się na nim jeździ. Oryginalne siodło na początku trochę kłuje w d... ale po 50km jest super
Zobacz rower
12 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.