Stary Napisano 1 Maja 2006 Napisano 1 Maja 2006 Poszukuję dobrych, wytrzymałych platform. Chodzi mi o to żeby potrafiły wytrzymać jakąś średnią hopke w lesie Do tej pory miałem jakieś zwykłe aluminiaki, ale po tym jak ostatnio kumpel uwalił podobne no-namy (zaliczając efektowną glebe) postanowiłem zainwestować w coś co nie odleci od korb przy zjeździe z krawężnika Co polecacie? Chciałbym wydać stosunkowo niewiele kasy
neo6 Napisano 1 Maja 2006 Napisano 1 Maja 2006 skoro maja byc dobre i tanie, wiec moja rada taka klik lub tutaj jeszcze tansze klik podejrzewam ze o cos tanszego i lepszego byloby trudno
Stary Napisano 1 Maja 2006 Autor Napisano 1 Maja 2006 O VP nie słyszałem dobrych opini. Ale te wyglądają nawet-nawet. Powiedzmy, że mam tak 50-60zł max. Co jeszcze warto kupić? Zależy mi na tym żeby były mocno osadzone w korbach (lekkie hopki).
Blitzer Napisano 2 Maja 2006 Napisano 2 Maja 2006 Jezdze na tych z 1 linka jakies pol roku i wszystko jest ok. Sa mocne i na razie uzow niemaja. Piny tez sie mocno trzymaja bo jeszcze zadnego nie zgubilem. Wygladaja dosc "ostro" Jednak sa 2 minusy: waga i to ze farba szybko schodzi. Ale komu to przeszkadza?
maćq Napisano 3 Maja 2006 Napisano 3 Maja 2006 Ja też jezdzę na vp559 (pierwszy link). Absolutnie nei narzekam zwłaszcza że dałem za nie W SKLEPIE 25zł... Farba schodzi dość szybko. A tak poza tym to za tą cenę to są naprawdę supper pedałki.
Ogór Napisano 3 Maja 2006 Napisano 3 Maja 2006 dokladnie zgadzam sie z poprzednikami super pedalki jak za taka cene po co przeplacac i kupowac NS'y jak za taniej ma sie rownie fajowe pedaly co do farby to po 4 dniach jazdy farba zaczyna schodzic ale olac to to tylko pedaly
Andrew Napisano 4 Maja 2006 Napisano 4 Maja 2006 A ja polecam te pedałki KLIK Na początku zgubiłem 2 piny, ale później doszedłem do tego, że fabrycznie są niedokręcone. W zapasie jest 12 sztuk więc się nie martwie. Pinów na stronę jest 15 i noga siię trzyma idealnie. W razie luzów można jest usunąć. Ogólnie bardzo fajne tylko jeszcze przed założeniem zdjąłem te sh*towe odblaski.
Ogór Napisano 4 Maja 2006 Napisano 4 Maja 2006 ja obstawiam te VP pozadne pedalki !!!! mam i polecam goraco !
celciusz Napisano 16 Maja 2006 Napisano 16 Maja 2006 a ja vp nie polecam po roku nie berdzo ostrej jazdy sa do d... totalne luzy strzelaja do wymiany jednym slowem
Ogór Napisano 16 Maja 2006 Napisano 16 Maja 2006 ee tam :/ wkoncu to pedalki za 40 zł !! wiec jak sie rozwala to nie szkoda dlatego jestem przy tych pedalkach i nastepne jakie beda to prawdopodobnie to beda wlasnie te VP
3fF Napisano 23 Maja 2006 Napisano 23 Maja 2006 ee tam :/ wkoncu to pedalki za 40 zł !! wiec jak sie rozwala to nie szkoda dlatego jestem przy tych pedalkach i nastepne jakie beda to prawdopodobnie to beda wlasnie te VP hehe wiesz ogór u mnie to były takie czasy, że w ciągu 2 tygodnii, musiałem trzy razy wymieniać pedały od tamtego czasu kupuję porządne platformy (Primo, FlyBikes).
Trin Napisano 23 Maja 2006 Napisano 23 Maja 2006 a co możecie polecic w cenie do 120 zł ?? *muszą byc czarne
Ogór Napisano 24 Maja 2006 Napisano 24 Maja 2006 a co możecie polecic w cenie do 120 zł ?? *muszą byc czarne 2 pary VP'ków :wink:
Trin Napisano 24 Maja 2006 Napisano 24 Maja 2006 2 pary VP'ków :wink: :lol: .... dobra ... a tak poważnie patrzac na stosunek ceny do jakości opłaca się kupić to: VP 55 KONA VP 56 BOP hmm potrzebuję zmienić bo moje sa bardzo butów trzymac mi nie kcom :wink:
Ogór Napisano 24 Maja 2006 Napisano 24 Maja 2006 http://www.allegro.pl/item104842345_nowe_p...mi_pinami_.html kup se to !! a zamiast dawac 120 zł na maszynowki to daj 120 za 3 pary tych z mojego linka maszynowki moze podzialaja dlugo ale predzej piny ci sie zetra i nie bedzie sie juz trzymac .. ale liczac ze pojezdzisz na nich okolo 4 lat to bedzie spox tylko wes pod uwage ze za taka cene ( 120 zł ) masz 3 pary tych z mojego linka i powiedzmy ze bedziesz na nich jezdzil okolo 2 lat bo tak przewaznie zyja dlugo albo nawet i dluzej to masz na czysto 6 lat lub nawet wiecej wiec lepiej wziasc te z mojego linka wiem bo mam i jestem bardzo zadowolony
3fF Napisano 25 Maja 2006 Napisano 25 Maja 2006 <3 Primo Super Tenderizer http://www.bmxforever.pl/oferta_pedaly_all...dal=stenderizer
Ogór Napisano 25 Maja 2006 Napisano 25 Maja 2006 ale po co takie ?? do tego 95 zł + przesylka to bedzie 101 zł okolo lub wiecej a za taka kase ma sie prawie 3 pary VP powiem jeszcze raz kup VP VP sa Cool VP sa Tanie VP sa zywotne VP sa moje VP moga byc wiec twoje w VP zainwestuj kase VP to najlepsze rozwiazanie
Kywak Napisano 25 Maja 2006 Napisano 25 Maja 2006 Szczerze, to do 120 zl poszukalbym na allegro, lub na promocjach NS leg eaters 2005, byly niedawno w takich cenach gdzies, jak dla meni to by bylo najlepszym rozwiazaniem .
3fF Napisano 27 Maja 2006 Napisano 27 Maja 2006 dam sobie głowę uciąć zę VP(te tańsze, bo o tych mowa) bym 5 razy szybciej zajechał... przy większych gap'ach loozy na maxa
Ogór Napisano 27 Maja 2006 Napisano 27 Maja 2006 wydaje ci sie bo rosniesz mam je a zdozyl mi juz suport peknac po 3 tyg a pedaly super
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.