Skocz do zawartości

[pedały] Dobre,wytrzymałe platformy. Jakie kupić?

Stary

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Poszukuję dobrych, wytrzymałych platform.

Chodzi mi o to żeby potrafiły wytrzymać jakąś średnią hopke w lesie :) Do tej pory miałem jakieś zwykłe aluminiaki, ale po tym jak ostatnio kumpel uwalił podobne no-namy (zaliczając efektowną glebe) postanowiłem zainwestować w coś co nie odleci od korb przy zjeździe z krawężnika :)

Co polecacie? Chciałbym wydać stosunkowo niewiele kasy :P

Napisano

O VP nie słyszałem dobrych opini. Ale te wyglądają nawet-nawet. Powiedzmy, że mam tak 50-60zł max.

Co jeszcze warto kupić? Zależy mi na tym żeby były mocno osadzone w korbach (lekkie hopki).

Napisano

Jezdze na tych z 1 linka jakies pol roku i wszystko jest ok. Sa mocne i na razie uzow niemaja. Piny tez sie mocno trzymaja bo jeszcze zadnego nie zgubilem. Wygladaja dosc "ostro" :) Jednak sa 2 minusy: waga i to ze farba szybko schodzi. Ale komu to przeszkadza? :)

Napisano

Ja też jezdzę na vp559 (pierwszy link). Absolutnie nei narzekam zwłaszcza że dałem za nie W SKLEPIE 25zł... Farba schodzi dość szybko. A tak poza tym to za tą cenę to są naprawdę supper pedałki.

Napisano

dokladnie

zgadzam sie z poprzednikami :(

super pedalki jak za taka cene :) po co przeplacac i kupowac NS'y jak za taniej ma sie rownie fajowe pedaly :P

co do farby to po 4 dniach jazdy farba zaczyna schodzic :D ale olac to :D to tylko pedaly :(:D

Napisano

A ja polecam te pedałki KLIK

Na początku zgubiłem 2 piny, ale później doszedłem do tego, że fabrycznie są niedokręcone. W zapasie jest 12 sztuk więc się nie martwie. Pinów na stronę jest 15 i noga siię trzyma idealnie. W razie luzów można jest usunąć. Ogólnie bardzo fajne tylko jeszcze przed założeniem zdjąłem te sh*towe odblaski.

• 2 tygodnie później...
Napisano

ee tam :/ wkoncu to pedalki za 40 zł !! wiec jak sie rozwala to nie szkoda dlatego jestem przy tych pedalkach i nastepne jakie beda to prawdopodobnie to beda wlasnie te VP

Napisano

ee tam :/ wkoncu to pedalki za 40 zł !! wiec jak sie rozwala to nie szkoda dlatego jestem przy tych pedalkach i nastepne jakie beda to prawdopodobnie to beda wlasnie te VP

hehe wiesz ogór u mnie to były takie czasy, że w ciągu 2 tygodnii, musiałem trzy razy wymieniać pedały od tamtego czasu kupuję porządne platformy (Primo, FlyBikes).

Napisano

2 pary VP'ków :) :wink:

:lol: :P .... dobra ... a tak poważnie patrzac na stosunek ceny do jakości opłaca się kupić to:

VP 55

KONA

VP 56

BOP

hmm potrzebuję zmienić bo moje sa bardzo butów trzymac mi nie kcom :wink:

Napisano

http://www.allegro.pl/item104842345_nowe_p...mi_pinami_.html

kup se to !!

a zamiast dawac 120 zł na maszynowki to daj 120 za 3 pary tych z mojego linka :)

maszynowki moze podzialaja dlugo ale predzej piny ci sie zetra i nie bedzie sie juz trzymac .. ale liczac ze pojezdzisz na nich okolo 4 lat to bedzie spox :P

tylko wes pod uwage ze za taka cene ( 120 zł ) masz 3 pary tych z mojego linka i powiedzmy ze bedziesz na nich jezdzil okolo 2 lat bo tak przewaznie zyja dlugo albo nawet i dluzej to masz na czysto 6 lat :P lub nawet wiecej wiec lepiej wziasc te z mojego linka :D wiem bo mam i jestem bardzo zadowolony :D

Napisano

ale po co takie ?? do tego 95 zł + przesylka to bedzie 101 zł okolo lub wiecej

a za taka kase ma sie prawie 3 pary VP :(

powiem jeszcze raz kup VP

VP sa Cool

VP sa Tanie

VP sa zywotne

VP sa moje

VP moga byc wiec twoje

w VP zainwestuj kase

VP to najlepsze rozwiazanie

:P:):):P

Napisano

Szczerze, to do 120 zl poszukalbym na allegro, lub na promocjach NS leg eaters 2005, byly niedawno w takich cenach gdzies, jak dla meni to by bylo najlepszym rozwiazaniem :033: .

Napisano

dam sobie głowę uciąć zę VP(te tańsze, bo o tych mowa) bym 5 razy szybciej zajechał... przy większych gap'ach loozy na maxa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...