StonaXTR Napisano 28 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 Witam. Mam takie pytanie. Zakupiłem okazyjnie dwie nowe klamki BL-M665 SLX czy będą dobrze współpracować z moimi zaciskami BR-M585 LX. ??? Czy nie napotkam po drodze problemów z montażem i napełnianiem układu.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 28 Kwietnia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 Miałem takie połączenie, żadnych problemów. Z klamkami 665 hamulce działają sporo lepiej niż z oryginalnymi 585. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StonaXTR Napisano 28 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 I takiej odpowiedzi oczekiwałem dodam tylko że za dwie nowe dałem 120 zł a swoje stare też trzeba by sprzedać. ST M-585 Dual Control. Nie jestem z tego w ogóle zadowolony :/ Dzięki Sznib za odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.