cambel Napisano 28 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 (edytowane) Witam skradziono mi rower Specialized Crosstrail CompDisc 2012 . Rower posiadał licznik SIgma i błotniki widoczne na zdjęciu za pomoc w odnalezieniu czeka nagroda kontakt 796230985 Edytowane 28 Kwietnia 2013 przez cambel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kporys Napisano 29 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 ehh.. Wałbrzych... Mieszkam w Świebodzicach, ale jak zobaczę ten rowerek to dam znać. Kolorystykę ma raczej krzykliwą to łatwo będzie zwrócić uwagę ;/ A skąd skradziony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cambel Napisano 1 Maja 2013 Autor Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 (edytowane) ehh.. Wałbrzych... Mieszkam w Świebodzicach, ale jak zobaczę ten rowerek to dam znać. Kolorystykę ma raczej krzykliwą to łatwo będzie zwrócić uwagę ;/ A skąd skradziony? Pisakowa Góra ;( W nocy z komórki na Ul Makuszyńskiego Edytowane 1 Maja 2013 przez cambel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kporys Napisano 1 Maja 2013 Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Byłeś na giełdach? Najlepiej idź w niedzielę (Kaufland) albo w sobotę (Tesco?) rano, żeby być pewnym, że nikt go przed Twoim przyjściem nie zakupi. Chociaż jeśli post pisałeś 28.04 - niedziela, to pewnie rower skradziony w nocy 27.04, a więc mógł już wylądować następnego dnia na giełdzie... ;/ Ja będę patrzył, bo w końcu rower z czerwoną ramą rzuca się w oczy. Popatrz też na allegro czy nikt nie sprzedaje Twojej ramy albo innych części np. z charakterystycznymi rysami itp. Ze swojej strony życzę powodzenia ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cambel Napisano 2 Maja 2013 Autor Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Byłeś na giełdach? Najlepiej idź w niedzielę (Kaufland) albo w sobotę (Tesco?) rano, żeby być pewnym, że nikt go przed Twoim przyjściem nie zakupi. Chociaż jeśli post pisałeś 28.04 - niedziela, to pewnie rower skradziony w nocy 27.04, a więc mógł już wylądować następnego dnia na giełdzie... ;/ Ja będę patrzył, bo w końcu rower z czerwoną ramą rzuca się w oczy. Popatrz też na allegro czy nikt nie sprzedaje Twojej ramy albo innych części np. z charakterystycznymi rysami itp. Ze swojej strony życzę powodzenia ! Ok dzięki za zainteresowanie Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kporys Napisano 2 Maja 2013 Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 A rower kupiony w A-Z? Bo wiem, że tam naklejkę dają taką pomarańczową czy jakąś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cambel Napisano 3 Maja 2013 Autor Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 A rower kupiony w A-Z? Bo wiem, że tam naklejkę dają taką pomarańczową czy jakąś. Tak oczywiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vaissy Napisano 4 Maja 2013 Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Piękna maszyna! Współczuję. Mieszkam nieopodal Wałbrzycha więc będę się rozglądać bardzo uważnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cambel Napisano 5 Maja 2013 Autor Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 Piękna maszyna! Współczuję. Mieszkam nieopodal Wałbrzycha więc będę się rozglądać bardzo uważnie. Dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SevenStunter Napisano 5 Maja 2013 Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 Jestem z podzamcza ale mam rower i jeżdże po piaskowej dosyć często więc jak coś to dam znać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cambel Napisano 5 Maja 2013 Autor Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 Jestem z podzamcza ale mam rower i jeżdże po piaskowej dosyć często więc jak coś to dam znać Ok super dziekuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi