adamadam01 Napisano 28 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 Witam,planuje kupić dziewczynie kilka części do roweru na urodziny. Jeździ ona na starej "dwururce" tego typu:Chciałbym zakupić osłonę pedałów, retro światło przednie (ale na baterie, nie dynamo), chromowane (na lustro) błotniki, białe pedały, wiklinowy koszyk z wyściółką itp itd. Mam nadzieje, że wiecie o jakiego typu akcesoria mi chodzi.Gdzie w Warszawie znajde sklepy spełniające moje wymagania? Jak na razie odnalazłem bikerStudio, ale w sumie dużo rzeczy nie mają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swisstack Napisano 2 Maja 2013 Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Gdzie w Warszawie znajde sklepy spełniające moje wymagania? Jak na razie odnalazłem bikerStudio, ale w sumie dużo rzeczy nie mają. Milou przy ul. Wiktorskiej? Mają stronę internetową, kiedyś tam wpadłem w poszukiwaniu pracy i zajmują się prawie wyłącznie rowerami tego typu (starocie, mieszczuchy). Mają dużo rowerów i części. Myślę, że warto sprawdzić. strona www: http://milou.pl/ Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arek80 Napisano 24 Maja 2013 Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 Spróbuj tu. Mają spory asortyment. Myśle że ciężko bedzie odnaleźć wszystkie cześci w jednym sklepie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.