lukiopo Napisano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 witam mam pytanie słyszał ktoś coś o tych hamulcach?? gdyż przykladam sie do zakupna 29era i kurcze znalazłem oferte z takimi hamulcami przyznam sie ze pierwszy raz słyszę taka nazwe. Może ktoś z kolegów forumowiczów wie coś o nich jak sie sprawują itd... dzieki z góry z odpowiedz. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gruber69 Napisano 2 Maja 2013 Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Wersja gold ma złote niektóre części, poza tym z tego co mi wiadomo jest to standardowa wersja mono m4. Osobiście używam wersji Tech m4 i nie mam zastrzeżeń. Modulacja rewelacyjna, natomiast siła na organicznych klockach mogłaby być większa, metaliczne mają rozwiązać ten problem, ale jeszcze czekam, żeby zużyły się moje obecne klocki. Heble Hope mają jeszcze jedną super cechę, każdą najmniejszą część kupisz od producenta, choćby to miała być nawet i uszczelka. Moim zdaniem godne polecenia hamulce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.