ILC Napisano 27 Kwietnia 2013 Napisano 27 Kwietnia 2013 Mam taką pompkę http://www.kellysbike.com/pl/akcesoria/akcesoria-i-komponenty/pompki/kls-kp-202#.UXvHOaI6q24, jest napisane na niej że jest uniwersalna tzn samochodowy/presta, mam zaworki typu presta i właśnie nieiwem jak tym takie cos napompować, w zestawie nie było żadnej podkładki/złączki/przejściówki.
jasinski21444 Napisano 27 Kwietnia 2013 Napisano 27 Kwietnia 2013 Odkręć srebrną naklejke i obróć zaworek
ILC Napisano 27 Kwietnia 2013 Autor Napisano 27 Kwietnia 2013 Tam nie ma żadnej srebrnej naklejki, pomocy jest nakrętka na górze jak ją odkręcę to się nic nie dzieje w środku jest taka jakby gwiazdka, ona jest dosyć głęboko i raczej nie da się jej przekręcić czy coś
scirocco Napisano 27 Kwietnia 2013 Napisano 27 Kwietnia 2013 jasinski21444 dobrze mówi. Spróbuj wyjąć czymś (kawałkiem drutu) to co masz za nakrętką - czasem samo nie chce wypaść i obrócić. Mówimy o tej nakrętce:
ILC Napisano 27 Kwietnia 2013 Autor Napisano 27 Kwietnia 2013 Spoko temat rozwiązany, po prostu trudno na początku było mi zauważyć i oddzielić ruchomą czarną gumę którą trzeba było odwrócić od czarnego plastiku. Zawsze miałem pompki z dwoma zaworami obok siebie, stąd problem a ta pompka to tylko awaryjne rozwiązanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.