Skocz do zawartości

[rower] Kross Hexagon x3 czy v6 - który lepszy?

kim126

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, jestem nowym użytkownikiem i jest to mój pierwszy post także witam wszystkich :)
Chciałbym kupić sobie nowy rower, bo mój nadaje się już tylko na złom :P Zastanawiam się nad Kross Hexagon x3 lub v6 (ewentualnie jakiś inny). Najprawdopodobniej będę szukał używanego, bo nie mam na razie zbyt dużego budżetu. 
Co byście mi polecili?

Napisano

Aha właśnie, zapomniałem dodać, że będę jeździł po mieście w szczególności po chodnikach. Czyli, że hexagon v6 jest wystarczający ?

Napisano

Chodzi głównie o jakość osprzetu Tourney. Są to mało precyzyjne przerzutki. Niektórzy nie maja z nimi problemu, niektórzy wieszają psy - nie wiadomo którą sztukę dostaniesz. Dodatkowo MTB w mieście mi się nie widzi. Lepszy cross lub treking, ale to moje prywatne zdanie. Jest sporo wątków na ten temat.

Napisano

Chodzi głównie o jakość osprzetu Tourney. Są to mało precyzyjne przerzutki. Niektórzy nie maja z nimi problemu, niektórzy wieszają psy - nie wiadomo którą sztukę dostaniesz. Dodatkowo MTB w mieście mi się nie widzi. Lepszy cross lub treking, ale to moje prywatne zdanie. Jest sporo wątków na ten temat.

Powiem tak jestem laikem, więc nie znam zbytnio na rowerach :) zaraz zobaczę jaka jest różnica i napiszę.

Przeczytałem co nieco na temat rowerów crossowych  i te chyba bardziej mi odpowiadają. Tylko teraz przychodzi pytanie jaki? 

A tak na marginesie co sądzisz o tym author impulse

Powiem tak jestem laikem, więc nie znam zbytnio na rowerach :) zaraz zobaczę jaka jest różnica i napiszę.

Przeczytałem co nieco na temat rowerów crossowych  i te chyba bardziej mi odpowiadają. Tylko teraz przychodzi pytanie jaki? 

A tak na marginesie co sądzisz o tym author impulse

jest jeszcze jedna kwestia rowery crossowe są trochę droższe, a zaznaczam, że kupienie nowego w moim wypadku na razie nie wchodzi w grę. Mogę wydać góra 500 zł.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...