Mod Team Puklus Napisano 22 Października 2013 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Powinna, moja po regeneracji wycisnęła ok 10kkm, na pewno nowy łańcuch przyjmie. Zastawia mnie fakt dlaczego ktoś chce sprzedać tak dobrą kasetę ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartnik Napisano 22 Października 2013 Udostępnij Napisano 22 Października 2013 może kupił XTR albo zmienił napęd na XX1 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 22 Października 2013 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 22 Października 2013 No jest to jakaś opcja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorek Napisano 24 Października 2013 Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Chce kupić do tego nowy łańcuch jak i korby i pośmigać 2-3 sezony. No i spróbować jazdy na 2 łańcuchach, mam nadzieje ze kaseta wytrzyma te 5k km+ Więc się chyba na nią zdecyduje Moim zdaniem warto, ja z reguły nie kupuje używanych części z napędu (zwł. łańcuch zębatki, suporty) ale ta zdecydowanie jest warta swojej ceny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
remlik Napisano 31 Października 2013 Udostępnij Napisano 31 Października 2013 Uprzejmie proszę o ocenę stanu kasety->szacowany przebieg/przyjęcie nowego łańcucha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 31 Października 2013 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 31 Października 2013 Zdjęcie zrobione z wielką nierozwagą, to tak jak byś sypną 100 banknotów na kupkę i kazał podać ile leży pieniędzy ... można ale komu sie chce ? z tego co widać jest ok a tego czego nie widać ja sie domyślać nie mam zamiaru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
remlik Napisano 31 Października 2013 Udostępnij Napisano 31 Października 2013 zdjęcia pochodzą z aukcji ...tez mi się wydaje, że ok, ale faktycznie poproszę o dodatkowe fotki, ewentualnie poszukam inego sprzedawcy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 31 Października 2013 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 31 Października 2013 Większość ludzi używa dołu kasety którego nie widać, możliwe ze chce ukryć stan faktyczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
remlik Napisano 31 Października 2013 Udostępnij Napisano 31 Października 2013 mam dodatkowe fotki, w tym najmniejsze koronki - trochę lepiej widać https://www.dropbox.com/sh/aufz24yswgh760l/iCIQVesWMl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 31 Października 2013 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 31 Października 2013 Pająk jest ok, a tak jak się obawiałem, 3 ostatnie najbardziej zjedzone są, na 11t prawdopodobnie będzie skakać. Ile za ta kasetę właściciel sobie życzy ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
remlik Napisano 31 Października 2013 Udostępnij Napisano 31 Października 2013 80 zeta z przesyłką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 1 Listopada 2013 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 1 Listopada 2013 Za 70 był brał, możliwe że będzie potrzebny szlifek tu i ówdzie. Ale ogólnie bym brał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
remlik Napisano 3 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Tak, podpiłuje a w ostateczności dokupie nową 11z Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mitbol Napisano 5 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Witam Chciałem prosić o ocenę kasety i zębatek korby. Przyjmą nowy łańcuch czy może trzeba coś powymieniać? Napęd ma 3000 km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 5 Listopada 2013 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Korba ogólnie ok, jednak kaseta od 5 biegu tak raczej średnio, ja to czarno ja to widzę ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mitbol Napisano 5 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Co do kasety: Jak ją ewentualnie zdjąć skoro już się nieźle "wgryzła" w bębenek? Walić młotkiem w przeciwna do obrotu stronę czy są jakieś tajne patenty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 5 Listopada 2013 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Musisz ją odkręcić żeby sie wygryzła z bębenka i wtedy zdjąć. Zdejmij najmniejsze zębatki i jakoś złap bębenek, domyślam sie ze jest alu wiec trzeba ostrożnie, resztę kasety bacikiem odklinuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
detonator Napisano 8 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Szanowni Państwa, czy ta kaseta przyjmie nowy łańcuch ? Ja jestem przekonany, że tak, tylko szukam potwierdzenia http://allegro.pl/slx-shimano-cs-hg-80-9-kaseta-9-rzedowa-bcm-i3676304812.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 8 Listopada 2013 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Używana z głowa na całej rozpiętości, to i sie bardzo nie zużyła, powinna łyknąć nowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
labudu Napisano 8 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Witam, prosiłbym o ocenę kasety. Przyjmie nowy łańcuch? najgorzej z 5,6,7 z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
detonator Napisano 9 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 Według mnie, ta kaseta nie przyjmie nowego łańcucha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrManiek Napisano 9 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 Witam i o kasete pytam http://img.daggerka.pl/images/wp20131109.jpg http://img.daggerka.pl/images/wp2013dzd.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marlotnik Napisano 9 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 Witam, prosiłbym o ocenę kasety. Przyjmie nowy łańcuch? najgorzej z 5,6,7 z góry dzięki Ja uważam że przyjmie, zęby nie są jeszcze w tak złym stanie żeby nie przyjęło ale to tylko może ja tak sądzę 5,6,7 są używane najczęściej ale pewnie dadzą radę na nowy łańcuch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 9 Listopada 2013 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 Przyjmie nowy łańcuch? Wydaje mi sie ze tak, ale pewności nie ma, widać zużycie ale nie jest ono jakieś tragiczne. Witam i o kasete pytam 3 Ostatnie raczej na pewno nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marlotnik Napisano 9 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 Witam i o kasete pytam http://img.daggerka.pl/images/wp20131109.jpg http://img.daggerka.pl/images/wp2013dzd.jpg Na 6 ,7,8 łańcuch może przeskakiwać.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.