Biafra Napisano 22 Października 2013 Autor Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Po małej przerwie donoszę, że magisterka obroniona. Cieszę się, że ostatecznie nikt za kraty przez mój temat nie trafił . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 29 Października 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Gratuluję panie magistrze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 5 Listopada 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Czekam teraz na kombosa w postaci Masy krytycznej i zatłoczonej Łodzi po zamknięciu trasy WZ. Będzie się działo, chyba specjalnie na tę okazję pojadę żeby jakiś film nagrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panaut0lordv Napisano 11 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Czekam teraz na kombosa w postaci Masy krytycznej i zatłoczonej Łodzi po zamknięciu trasy WZ. Będzie się działo, chyba specjalnie na tę okazję pojadę żeby jakiś film nagrać Chyba przyłączę się do inicjatywy, zwolennikiem zaangażowanym w ŁMK to ja byłem w gimnazjum... A teraz co widzę ten stan rzeczy to mi się robi słabo i niesmacznie (mało spójny opis, ale chyba wiadomo o co chodzi ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zondrin Napisano 14 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Pixon że tak powiem to nie będzie kombo tylko FATALITY chociaż teraz już będzie "rowerzystów" znacznie mniej niż w ciepłe dni więc z takim czymś będziesz musiał poczekać do wiosny Swoją drogę chyba w takim przypadku miasto/urzędnicy mogą odmówić udzielenia pozwolenia przejazdu rowerzystą. Ale współczuję teraz niebieskim (sarkazm) oberwie im się jak nie wiem a Pan Hubert i tak będzie jechał z przodu i w nosie będzie miał to co się dzieje za jego plecami... Biafra gratuluję papierka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.