c4r0 Napisano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Witajcie. Wie ktoś gdzie można dostać rebuild kit do Monarcha 3.3 albo czy kit od Monarcha RT3 będzie pasować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c4r0 Napisano 29 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 (edytowane) Nikt nie ma pomysłu? Napisałem do paru sprzedawców z eBay którzy mają kit do RT3. Zdania są podzielone, niektórzy piszą że nie będzie pasować a inni że "powinno" być OK... Na stronie SRAM żadnego kontaktu nie ma i trzeba pisać do dystrybutorów... Edytowane 29 Kwietnia 2013 przez c4r0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c4r0 Napisano 28 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 Ok, mały update i zamknięcie tematu. Byłem na wysepce w Gdańsku pytać o taki kit. Zadzwonili do Harfy i usłyszałem, że jest, można bez problemu ściągnąć, za 180zł. Zamówiłem i czekałem na telefon lub maila. Od ponad miesiąca nic, zero odzewu... W międzyczasie zabrakło mi cierpliwości i zdecydowałem się rozebrać damper i zobaczyć co tam słychać. Rozebrałem, wyczyściłem, zalałem nowym olejem i złożyłem na starych uszczelkach. Śmiga bezproblemowo, już nie skrzeczy, powietrze nie schodzi więc jest gitara. Wysepka jak się odezwie (w co wątpię) to im podziękuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi