Skocz do zawartości

[opona] na tył - poradźcie

wyspa100

Rekomendowane odpowiedzi

witam wszystkich roweromaniaków

podpowiedźcie mi co wybrać

dysponuję kwotą ok 50 pln

teren-głównie 90% asfalt - dojeżdżam bajkiem do pracy i nie mam zbyt wiele czasu na xc ale nie chcę slika bo jak coś to zawsze można se będzie wypaść za miasto

no i upatrzyłem sobie dwie opony SCHWALBE 26x2,1 Black Jack i 26x2,3 K-RAD kendy

nie skaczę nie szarżuję - ale kilka kilometrów lubię się śmignąć i zależy mi na tym żeby się szybko nie zużyła - poprzednio miałem(mam) wtb welociraptor 2,1 - ktoś z was wie co to za cudo ???

naprawde superancka guma ale jej czas mija służy mi już 6 rok!! i pare tysięcy ma za sobą i czas na zmianę

proszę o poradę - dzięki z góry

ja bym na twoim miejscu wzial jakiegos semi-slicka. na asfalcie bedziesz mial niskie opory toczenia, a i na lesnych sciezkach da sobie rade. sam uzywalem w zeszlym sezonie opon kendy model kobra. na allegro sa za smieszne pieniadze - za 50 pln bedziesz mial komplet. sa lekkie i w miare wytrzymale.

wyspa100: witamy i zapraszamy do lektury ZASAD PISANIA NOWYCH TEMATóW. Nazwa tematu była nieprawidłowo sformułowana.

Pozdrówko porządkowe :) .

PS. WTB Velociraptor - Mój Rycerz toto ujeżdża i ma identyczne zdanie :) . O oponkach możesz sobie poczytać na forum sporo - wejdź w archiwum. Ja osobiście polecam Continentale.

przepraszam moda- moja wina powinienem poczytać rules :)

obiecuję poprawę :)

continentale troszkę za drogie jak dla mnie

chyba stanie na kendzie- kobra, a może karma, k-rada widziałem 1,95

a jeszcze koyote tylna - typowa napędówka to która z tych??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...