Tomash Napisano 26 Kwietnia 2013 Napisano 26 Kwietnia 2013 Sprzedam chętnie wspomnianą w temacie sztycę KCNC Ti Pro Lite. Jej wymiary to 30.9mm średnicy i 400mm długości. Masa - 164g. Niebieskie motylki. Sztycę kupiłem 2 stycznia 2012r., przejeździła więc jeden sezon, pod człowiekiem ważącym 65kg. Ma lekkie zadrapanie na napisie pokazane na zdjęciu (efekt Rychlebskich ścieżek ). Pogłoski o mocowaniu siodełka, jakoby się luzowało i słabo trzymało są nieprawdziwe. Siodełko ustawiłem raz, potem drobne poprawki po kilku jazdach i tyle. Jeździłem cały sezon nic się nie poluzowało, przesunęło itp. Kupując ją przejrzałem bardzo dużo stron i wielu producentów. Oglądałem sztyce karbonowe, aluminiowe i znalazłem dosłownie ze 2 lżejsze od tej, i to lżejsze maksymalnie o 5 gram, a w cenie 2 razy takiej. Wydaje mi się, że wyrób tajwańskiego mistrza obrabiarki CNC jest najrozsądniejszym rozwiązaniem. Nowa sztyca na BS kosztuje 325zł. To zdjęcie było zrobione jak sztyca była nowa, wrzucam je tylko dla udokumentowania masy. Proszę się nim nie sugerować Moja cena? Proponuję 170zł, a dla forumowiczów wysyłkę pokrywam ja.
Tomash Napisano 1 Maja 2013 Autor Napisano 1 Maja 2013 Nieśmiało przypominam o swojej zacnej sztycy. Opuszczę przy okazji cenę do 160zł
Tomash Napisano 11 Maja 2013 Autor Napisano 11 Maja 2013 Ostatnia propozycja - 150zł i wysyłkę pokrywam ja. naprawdę nie chce mi się wystawiać jej przez allegro
Schwefel Napisano 20 Czerwca 2013 Napisano 20 Czerwca 2013 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematu Jeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.