Spider Napisano 1 Maja 2006 Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 Jadąc rowerem wszystkiego się spodziewałem : że dzieck mi wbiegnie pod koła ,złapię gumę ,zaliczę OTB ,zerwę ańcuch. To co dzisiaj się wydarzyło przeszło moje najśmielsze oczekiwania. Wracałem od babci ,pogoda się poprawiła 26km/h na liczniku. Odruchowo wypinam się ,zwalniam przepuszczam pieszych. Jadę już ok50m i nie mogę wpiąć lewego buta "co jest"?? Zatrzymałem się ,patrze a w pedale wpięty blok wraz z częścią podzeszwy. Czy wy też macie takie przypadki? Podsumowując ,butki kupione na allegro przetrwały ze mną niecałe 1000km...teraz siędzę i myślę jak zdobyć kase na nowe buty. :025: FOTKI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebekfireman Napisano 1 Maja 2006 Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 To co jest na fotkach to są buty po 1000 km? Patrząc na stan podeszwy to zastanawiam się co Ty w nich robisz A tego nie idzie naprawić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
birdman Napisano 1 Maja 2006 Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 taaa mozna to naprawic na przyklad tym: http://www.badqualitysuperglue.com/ a swoja droga proboj reklamowac buty a no i co to za model byl? bo sam mam diadory... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cub_S Napisano 1 Maja 2006 Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 Jak na 1000km to serio ostro zjechane A kupiłes je używane ?? Bo jeśli nowe to reklemuj mysle ża na 99% przyjmą reklamację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spider Napisano 1 Maja 2006 Autor Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 1000km ja w nich zrobiłem ,poprzednik zrobił ok 2000km.-podeszwa jest taka ,bo jakiś inteligentny typ skracał bieżnik nożem :035: ..no cóż ja dałem za nie 40zł ,posłużyły te 1000km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 2 Maja 2006 Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Mi niestety zdjęcie nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spider Napisano 2 Maja 2006 Autor Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 bo usunąłem ten album ,jeżeli chcesz Katsumoto to podeśle Ci foty mailem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 2 Maja 2006 Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Też bym poprosił o foty schwefel@o2.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 2 Maja 2006 Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 no nie obraziłbym się katsumotomail@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BART_osz Napisano 2 Maja 2006 Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Mialem podobna sytuacje - bo niemoglem wypiac buta - ale mialem wiecej szczescia bo w moim wypadku blok sie tylko mocno obluzowal. Mysle ze za te 40zl to i tak w nich troche pojezdziles. Co do kupowania uzywanych butow ... rozumiem ze czasem jest krucho z kasa i czlowiek kupuje cos uzywanego ale buty ?? dla mnie to jak by kupowac uzywana szczoteczke do zebow :035: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.