Skocz do zawartości

[obręcz] Nowa obręcz na dirt.

Owieczka

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam!
W tym temacie chciał bym poprosić o doradzenie.
Otóż na swoim rowerku na razie uczę sie skakać na hopkach w lesie ale też w dirt-parku. Moja obecna obręcz nie wyrobiła ostatniego niedolotu i po prostu pękła (może nie tyle z niedolotu a z luźnych szprych). Teraz mam tylko 100 zł na obręcz+wysyłkę najlepiej z allegro nowej i tu kieruje pytanie do was jaką obręcz polecili byście mi do dirtu z niedolotami? obecnie miałem rodi Dh disc i jestem nie powiem zadowolony dużo wytrzymała przy mojej 65kg wadze. Myślałem nad :
http://allegro.pl/vuelta-rodi-obrecz-excalibur-dh-26biala-i3174859850.html (trochę tak sentymentalnie)
-słyszałem też ze DM24 dobre są.
I bym zapomniał wolał bym aby obręcz była do kupienia w serwisie allegro i najlepiej jak by była w kolorze białym.
Dziękuje z góry za pomoc i pozdrawiam.

Napisano

słyszałem też ze DM24 dobre są.

Mam te obręcze i z czystym sumieniem mogę polecić :) Też miałem sporo "niedolotów" :P Każdy wytrzymywały bez żadnego problemu.

Napisano

Przepraszam. Źle odczytałem i wyszło mi 18 zł co zdziwiło mnie z kąt tak rozbieżność cen.
Wracając do tematu jeszcze dziś zamówię obręcz którą zaraz na początku poleciłeś i mam nadzieje że jak najszybciej dojedzie. 
Dzięki wielkie za pomoc!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...