Mati_neo Napisano 1 Maja 2006 Napisano 1 Maja 2006 Witam. Zamierzam zakupić SR Suntour Duro - D ale nie wiem jakie dobrać stery pod ten amor i rame.Rama jest 1 i1/8cala(stalowa),mam wzrostu 174,i stery te potrzebowałbym do skakania,jazdy po błocie i zwyczajnej jazdy .Jakie stery byłyby dobre tak do max70zł.Nie wiem co wybrać wiec doradźcie.Pozdrawiam
black rider Napisano 1 Maja 2006 Napisano 1 Maja 2006 cóżskoro te stery mają być do skaklania i jazdy po błocie to muszą być mocne i najlepiej dobrze uszczelniane a to dość dużo wymagania jak na stery za 7zł poza tym takich tematów już chyba pełno było więc najlepiej poszukaj i poczytaj stere tematy, mozę coś znajdziesz ale jak dla mnie to będziesz musiał troche dopołacić żeby kupić coś porządnego
Rulez Napisano 1 Maja 2006 Napisano 1 Maja 2006 Trochę droższe ale na pewno dadzą radę : http://www.otbike.pl/pokaz_produkt.php?idp...52&nazwa=AC-870 Freeride/BMX#up
Mati_neo Napisano 3 Maja 2006 Autor Napisano 3 Maja 2006 No więc szukałem tych tematów troche ale nic odpowiedniego nie znalazłem zainteresowały mnie Ritchery ale nie wiem jaki model dobrac pod a-head 1,1/8cala doradźcie ,z gory thx.
Mati_neo Napisano 5 Maja 2006 Autor Napisano 5 Maja 2006 Witam.Co sądzicie o sterach : Tioga Stery SRR MX Ritchey Stery LOGIC Ritchey Stery SCUZZY Logic ktore z tych sterów byłyby najlepsze ?? co doradzacie??Pozdrawiam
Cybuch Napisano 5 Maja 2006 Napisano 5 Maja 2006 witam, ja niestety niewiem za dużo o sterach a pisze to po to bo sam ich szukam, kupiłem rame Sign Raw, amorka kupuje ROCK SHOX J1 2006, no i jak wspomniałe niznam się akurat na tej części roweru i prosziłbym o poradę co do wyboru odpowiedniego sprzętu :-) cena niegra zbytnio roli ale oczywiście wolałbym w miare porządne stery za jak małą kase, hehe podrówko hehe, sorki za błędy, paluchy mi się poplątały :-)
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.