chuka Napisano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 (edytowane) Witam. Jakoże jest to mój pierwszy post na tym forum, chciałbym się przedstawić: Michał. Mam do Was pytanie takie jak w temacie. Szukałem w internecie sklepu gdzie mieliby ten rower: http://nrowery.pl/2013/2013-mtb-29/216-northtec-cayon29-slx , niestety z marnym skutkiem. Jest szansa, żeby go "dosiąść" gdzieś w warszawie i jej okolicach? Jest to mój pierwszy "prawdziwy" rower i raczej na każdym będzie mi się lepiej jeździło niż na poprzednim, jednak boje się kupować go w ciemno. P.S Ewentualnie co sądzicie o o takim? http://www.scott.pl/product.php?id_cat=708&id_prod=4565 Pozdrawiam Edytowane 24 Kwietnia 2013 przez chuka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matkell Napisano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Przy Aleii Niepodległości, tuż przy metrze Racławicka masz sklep sportow, ale tam swego czasu Scotty 29, nie dam sobie ręki uciąć, jednak poszukiwanie 29era zaczynałbym właśnie tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Scotty sprzedaje Plus na Zamiany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chuka Napisano 24 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Trochę źle mnie zrozumieliście... Z objeżdżeniem scott'a nie ma problem, za to problem jest z northtec'kiem (patrz temat, linki do strony northtec'a nie działają). Na nim mi najbardziej zależy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fata Napisano 30 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 (edytowane) Trochę źle mnie zrozumieliście... Z objeżdżeniem scott'a nie ma problem, za to problem jest z northtec'kiem (patrz temat, linki do strony northtec'a nie działają). Na nim mi najbardziej zależy Wejdz przez strone nrowery.pl to jest strona producenta wszystkie modele i sklepy które prowadzą dystrybucje. Edytowane 30 Kwietnia 2013 przez fata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi