koziol007 Napisano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Koledzy proszę o doradzenie nt powyższych butów. Rower już jedzie do mnie i teraz muszę kupić w miarę szybko buty SPD. Mieszkam aktualnie w UK i mam możliwość kupić Shimano XC50N za 77 funtów (385pln), natomiast Shimano M088 kosztują 60-65 funtów (~300pln). Pytanie które lepiej wybrać? Moja jazda przez cały tydzień to głównie do pracy ~20km w jedną stronę na weekend znacznie dłuższe wyprawy i teren. Nadmienię, że chcę przeznaczyć około 150 funtów (750pln) na buty -> tylko czy fatycznie je wykorzystam ? Proszę o rady czy od razu zainwestować w lepsze buty czy w/w w zupełności wystarczą. Dodam, że mam stopę 26,7mm - jeśli będziecie proponować konkretny model proszę (o ile to możliwe) podać rozmiar butów Za wszelkie info dziękuje i Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koziol007 Napisano 25 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Koledzy proszę o doradzenie nt powyższych butów. Rower już jedzie do mnie i teraz muszę kupić w miarę szybko buty SPD. Mieszkam aktualnie w UK i mam możliwość kupić Shimano XC50N za 77 funtów (385pln), natomiast Shimano M088 kosztują 60-65 funtów (~300pln). Pytanie które lepiej wybrać? Moja jazda przez cały tydzień to głównie do pracy ~20km w jedną stronę na weekend znacznie dłuższe wyprawy i teren. Nadmienię, że chcę przeznaczyć około 150 funtów (750pln) na buty -> tylko czy fatycznie je wykorzystam ? Proszę o rady czy od razu zainwestować w lepsze buty czy w/w w zupełności wystarczą. Dodam, że mam stopę 26,7mm - jeśli będziecie proponować konkretny model proszę (o ile to możliwe) podać rozmiar butów Za wszelkie info dziękuje i Pozdrawiam temat zamkniety i do usuniecia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.