BuKaczmarek Napisano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Cześć!Organizujemy wyprawę po Jurze Krakowsko Częstochowskiej.Ja i dwójka moich znajomych. I chętnie przygarniemy do siebie kogoś, kto nie ma co robić w majówkę. Wyruszamy 1 maja z Krakowa. My jesteśmy z Łodzi, więc przyjedziemy pociągiem. Potem mamy spokojne cztery dni na dojazd do Częstochowy.Dziennie kilometry nie wyglądają zbyt ambitnie - coś około 50/60, ale teren ma dużo zamków, warowni, pagórków i innych miejsc, a ponieważ chcielibyśmy aby to był przede wszystkim dobrze spędzony i wesoły wyjazd, nie są istotne dla nas liczby na liczniku, a dobra zabawa. Ja jestem Bu i mam 17 lat. 18 kończę w czerwcu. Byłam już na dwóch rowerowych wyjazdach. Dwa lata temu brzegiem Bałtyku, a rok temu na majówkę jechaliśmy ze znajomymi do Gniezna. Jestem otwarta i tolerancyjna. Lubię czytać, podróżować - stopem i rowerem, pisać. Dwie pozostałe osoby: Kasia i Maciek. Kasia ma 18 lat, chodzi do teatralnego liceum w Łodzi. Jest wegetarianką. Maciek jest jej bratem, młodszy o rok i zna się na sprzęcie. Mamy namioty w liczbie ponadprzeciętnej, więc potencjalni partnerzy/parterki nie muszą się o to martwić.Fajnie byłoby się spotkać wcześniej, jeżeli ktoś chciałby z nami jechać. Jesteśmy otwarci na wszystkich, ale podejrzewam, że z osobami w naszym wieku będzie lepiej się dogadać. Pozdrawiam.Ps. Jak macie jakieś pytania, walcie śmiało. Chętnie odpowiem. Jak coś to moje gg: 39468322 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zymelka Napisano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Witam. Ja z kolegą również się wybieramy na jurę ale startować z Krk będziemy dopiero 3 maja nad ranem i 5 planujemy zakończyć podroż w Czestochowie. Pewnie na trasie się nie spotkamy ale życzę udanego wyjazdu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 7 Maja 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Jak udała się wyprawa? Gdzie można poczytać relację obejrzeć zdjęcia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BuKaczmarek Napisano 7 Maja 2013 Autor Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Relacja i zdjęcia są zamieszczone na moim blogu. Tutaj: http://bukaczmarek.blogspot.com/2013/05/majowka-deszczowka-deszcz-i-kleszcz.html i druga część: http://bukaczmarek.blogspot.com/2013/05/deszcz-kleszcz-czesc-ostatnia.html bardzo zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 8 Maja 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 Super, fajna relacja dobrze się czyta. Wracając z gór również zahaczyliśmy o zamek w Rabsztynie i Ogrodzieńcu. Niestety do tego pierwszego nie udało nam się tak sprytnie wejść jak Wam rozbójnicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.