KolegaMisia Napisano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Witam, pytanie kieruje do użytkowników tych lampek. Lampka kupiona w sklepie rowerowym więc mam nadzieję że to oryginał. Włożyłem nowe baterie do lampki i położyłem na półce. Po 4-5 dniach chciałem pojeździć nocą, biorę lampkę a ta nie świeci. Wymieniłem baterie, wszystko w porządku wiec pomyślałem że to wina baterii. Po kilku dniach znowu chciałem pojeździć nocą i znowu to samo, lampka nie działa. Włożyłem akumulatorki i znowu po kilku dniach nie uzywania lampki akumulatorki rozładowane. Jeśli ktoś posiada tą lamkę to proszę o odpowiedź czy zdarzyła się podobna sytuacja. Trochę to nie jest normalne żeby wyłączona lampka rozładowywała baterie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mklos1 Napisano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Żeby rozładować baterie w ciągu kilku dni, lampka musi pobierać 20-30mA prądu w trybie standby... To chore. Reklamuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.