Skocz do zawartości

Podkowa Leśna,Milanówek,Grodzisk.Maz.Brwinów i okolice :D

LuKaszF2T

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...

Siemata,

Jak ten wypadzik do puszczy bolimowskiej?Doszedł do skutku?Jeśli tak to czy planujecie jeszcze gdzieś jechać?Może sie zabiorę.Pozdro

Spoko.

Ja tą niedziele i następna mam zajęta,kolejne 3 weekendy wolne wiec możemy się zgrać.Po ostatnich dwóch dniach w kampinosie wiem ze puszcza wymaga kondycji:)"piaski i piaski a w bolimowie podobno tego mnogo"wiec pytam otwarcie jakie dystanse ty robisz?dla mnie 50-70 km dziennie to wszystko bo tak naprawdę to od tego roku więcej jezdze i muszę jeszcze duzo popracowac:)

ps.ja teraz mieszkam w Jaktorowie to jest miedzy Pruszkowem a Żyrardowem

Ja nie jeżdzę codziennie więc jakiejś tam kondycji super tez nie mam. Jeśli już jadę to staram się przekroczyć te 100km,więcej niz 150 nie zrobiłem jak do tej pory.Kampinos bardzo lubię ale jeszcze nie objechałem całego.

Ps;Wiem dobrze gdzie jest Jaktorów :thumbsup:

100 km nie mowie nie:)trzeba sobie podnosić poprzeczke. A kampinosu to ja przejechałem  może połowę od Leszna w kierunku Żelazowej Woli dalej nocleg w Piaskach Królewskich  a pózniej do Leoncina,ognicho nad wisła i droga Nowy Dwór- Leszno wróciłem. Moze uda sie druga połowe jeszcze w tym roku zaliczyc:)Byłem pierwszy raz i bardzo mi się podobało. Tak blisko takie fajne miejsce.

Ale to chyba teź sam nie krecisz na rowerze skoro nocujesz w drodze ;] Ja jeżdze przeważnie spontanicznie ale jak coś to dawaj znać.

Akurat z dziewczyna jeździłem i nie nazwałbym tego nocowania w drodze:)mi nocowanie w drodze kojarzy się z namiotem  gdzieś w krzakach z dzikami:)my nocowaliśmy na kwaterach (ciepłe łóżko itp)

Jednak po ostatniej wycieczce na mazury spodobały mi się te dzikie pola nad samymi jeziorami i taka tygodniowa wyprawa szlakiem wielkich jezior według mnie to spoko akcja. Może kiedyś jak się dorobię odpowiedniego ekwipunku to się wybiorę. na razie moim zadaniem jest jak najwięcej kręcić  i kondycje poprawić a i oczywiście rowerek sobie odpicować bo już był bardzo zakurzony(dzisiaj poszły nowe pedały,metoda małych kroczków)

Byłem dzisiaj w Puszczy Bolimowskiej a dokładnie w miejscowości Joachimów-Mogiły,podjechałem samochodem na grzybki i zrobiłem wstępne rozeznanie(są piękne prawdziwki:)).Odległość z Jaktorowa około 34 km,można przejechac bocznymi drogami o dobrej nawierzchni przekraczając autostrade  A2  w miejscowości Feliksów następnie Miedniewice i Joachimów-Mogiły bo to własnie tam przebiega czerwona ścieżka rowerowa która przebiega przez cała puszczę do miejscowości Skierniewice Rawka skąd mamy wygodny powrót do Żyrardowa i dalej do domu. Ja chciał bym jeszcze w tym roku tam śmignąć,dołączy  ktoś?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...