jakubkameleon Napisano 31 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Chyba za późno odpisuje normalnie dopiero tak po 17 jestem wolny :/ obowiązki niestety, chyba że sobota lub niedziela Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DepecheRobert Napisano 31 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Spoko,może być któraś z niedziel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakubkameleon Napisano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Teraz w niedziele jest MTB Merida maraton w Międzyrzec Podlaski chyba pojadę Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fifive Napisano 7 Września 2013 Udostępnij Napisano 7 Września 2013 Spoko,może być któraś z niedziel. Siemata, Jak ten wypadzik do puszczy bolimowskiej?Doszedł do skutku?Jeśli tak to czy planujecie jeszcze gdzieś jechać?Może sie zabiorę.Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DepecheRobert Napisano 7 Września 2013 Udostępnij Napisano 7 Września 2013 Siemano,ja planuje tam jechać nadal bo spotkanie nie doszło do skutku. Ja jeżdze i tak co niedziele więc jak nie tam to gdzie indziej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fifive Napisano 7 Września 2013 Udostępnij Napisano 7 Września 2013 Siemata, Jak ten wypadzik do puszczy bolimowskiej?Doszedł do skutku?Jeśli tak to czy planujecie jeszcze gdzieś jechać?Może sie zabiorę.Pozdro Spoko. Ja tą niedziele i następna mam zajęta,kolejne 3 weekendy wolne wiec możemy się zgrać.Po ostatnich dwóch dniach w kampinosie wiem ze puszcza wymaga kondycji:)"piaski i piaski a w bolimowie podobno tego mnogo"wiec pytam otwarcie jakie dystanse ty robisz?dla mnie 50-70 km dziennie to wszystko bo tak naprawdę to od tego roku więcej jezdze i muszę jeszcze duzo popracowac:) ps.ja teraz mieszkam w Jaktorowie to jest miedzy Pruszkowem a Żyrardowem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DepecheRobert Napisano 7 Września 2013 Udostępnij Napisano 7 Września 2013 Ja nie jeżdzę codziennie więc jakiejś tam kondycji super tez nie mam. Jeśli już jadę to staram się przekroczyć te 100km,więcej niz 150 nie zrobiłem jak do tej pory.Kampinos bardzo lubię ale jeszcze nie objechałem całego. Ps;Wiem dobrze gdzie jest Jaktorów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fifive Napisano 7 Września 2013 Udostępnij Napisano 7 Września 2013 Ja nie jeżdzę codziennie więc jakiejś tam kondycji super tez nie mam. Jeśli już jadę to staram się przekroczyć te 100km,więcej niz 150 nie zrobiłem jak do tej pory.Kampinos bardzo lubię ale jeszcze nie objechałem całego. Ps;Wiem dobrze gdzie jest Jaktorów 100 km nie mowie nie:)trzeba sobie podnosić poprzeczke. A kampinosu to ja przejechałem może połowę od Leszna w kierunku Żelazowej Woli dalej nocleg w Piaskach Królewskich a pózniej do Leoncina,ognicho nad wisła i droga Nowy Dwór- Leszno wróciłem. Moze uda sie druga połowe jeszcze w tym roku zaliczyc:)Byłem pierwszy raz i bardzo mi się podobało. Tak blisko takie fajne miejsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DepecheRobert Napisano 7 Września 2013 Udostępnij Napisano 7 Września 2013 Ale to chyba teź sam nie krecisz na rowerze skoro nocujesz w drodze ;] Ja jeżdze przeważnie spontanicznie ale jak coś to dawaj znać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fifive Napisano 7 Września 2013 Udostępnij Napisano 7 Września 2013 Ale to chyba teź sam nie krecisz na rowerze skoro nocujesz w drodze ;] Ja jeżdze przeważnie spontanicznie ale jak coś to dawaj znać. Akurat z dziewczyna jeździłem i nie nazwałbym tego nocowania w drodze:)mi nocowanie w drodze kojarzy się z namiotem gdzieś w krzakach z dzikami:)my nocowaliśmy na kwaterach (ciepłe łóżko itp) Jednak po ostatniej wycieczce na mazury spodobały mi się te dzikie pola nad samymi jeziorami i taka tygodniowa wyprawa szlakiem wielkich jezior według mnie to spoko akcja. Może kiedyś jak się dorobię odpowiedniego ekwipunku to się wybiorę. na razie moim zadaniem jest jak najwięcej kręcić i kondycje poprawić a i oczywiście rowerek sobie odpicować bo już był bardzo zakurzony(dzisiaj poszły nowe pedały,metoda małych kroczków) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fifive Napisano 13 Września 2013 Udostępnij Napisano 13 Września 2013 Byłem dzisiaj w Puszczy Bolimowskiej a dokładnie w miejscowości Joachimów-Mogiły,podjechałem samochodem na grzybki i zrobiłem wstępne rozeznanie(są piękne prawdziwki:)).Odległość z Jaktorowa około 34 km,można przejechac bocznymi drogami o dobrej nawierzchni przekraczając autostrade A2 w miejscowości Feliksów następnie Miedniewice i Joachimów-Mogiły bo to własnie tam przebiega czerwona ścieżka rowerowa która przebiega przez cała puszczę do miejscowości Skierniewice Rawka skąd mamy wygodny powrót do Żyrardowa i dalej do domu. Ja chciał bym jeszcze w tym roku tam śmignąć,dołączy ktoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.