LuKaszF2T Napisano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Witam wszystkich,może by sie ktoś znalazł z tych rejonów na wspólne rowerowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barteksmerf Napisano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Witam wszystkich,może by sie ktoś znalazł z tych rejonów na wspólne rowerowanie Witaj, Zgłasza się Żółwin.. Ostatnio robię trasy od 40km do 100km dziennie. Tempo średnio ok. 15km na godzinę wychodzi..raczej rekreacyjne tempo. Raczej asfalt, lekki las.. Jak ci takie towarzystwo pasuje to odezwij się, Jak stoisz z czasem w tygodniu? ew. ta niedziela? Pozdrawiam Bartek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rutek Napisano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 Łukasz, na mnie możesz liczyć......... Może w przyszłości zawiąże się jakaś mocna grupa i kto wie TDP albo TDF a może nawet Wyścig dookoła Mońków Górnych uda się zaliczyć. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LuKaszF2T Napisano 29 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 ja w tyg. to odpadam na 100% ale jak będzie wolne i ładna pogoda to można jakąś ekipę zmontować bo jest już chętnych parę nawet osób Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LuKaszF2T Napisano 14 Maja 2013 Autor Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 Może w sobotę wieczorem lub w niedzielę jakaś przejażdżka ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DepecheRobert Napisano 17 Maja 2013 Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 Siemano,jestem z Pruszkowa,mogę się podłączyć do niedzielnych wypadów[tylko wtedy mam czas]. Lubię jeżdzić z samego rana,asfalt,,ścieszki leśne. W niedziele mam zamiar wybrać się do lasu Kabackiego,nigdy tam nie byłem. Tak czy inaczej chętnie się dołącze do kogoś. Pozdrawiam. Robert. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LuKaszF2T Napisano 19 Maja 2013 Autor Udostępnij Napisano 19 Maja 2013 No ja też nie byłem jeszcze w lesie kabackim nigdy,to może jakiś wypadzik w przyszły weekend Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pajak123 Napisano 19 Maja 2013 Udostępnij Napisano 19 Maja 2013 Hej ja jestem z Ursusa i osobiście o wiele bardziej od Kabatów wole lasy w Laskach i Kampinos polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DepecheRobert Napisano 20 Maja 2013 Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 No ja też nie byłem jeszcze w lesie kabackim nigdy,to może jakiś wypadzik w przyszły weekend No ja już byłem w tą niedziele i przynajmniej już znam drogę od siebie,mogę tam jechać po raz kolejny bo teraz byłem dość krótko. Pajak123- Do puszczy też chętnie pojadę bo w zeszłym roku poznałem jej tylko małą część. wszystko mi jedno,czasu w tym roku na wszystko starczy.. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LuKaszF2T Napisano 21 Maja 2013 Autor Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 był ktoś w tym miejscu kiedyś,albo wie czy można tam bez przypału wjechać http://infowsparcie.net/wria/o_autorze/nadarzyn_3dr.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DepecheRobert Napisano 22 Maja 2013 Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 bylem w zeszlym roku. mozna bez przypalu wjechac,kiedys nawet grilla tam robilem;),Tyle ze tam niezle smietnisko sie zrobilo,bunkry tez zasmiecone. ale ogolnie fajny teren. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LuKaszF2T Napisano 23 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 A tu widać cisza i nic sie nie dzieje jakieś pojeżdzawki wieczorami kogoś interesują po okolicy ?co drugi dzień gdzieś tak po 20 godzinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakubkameleon Napisano 24 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 Jestem z Żyrardowa chętnie dołączę jakbyście jeździli Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DepecheRobert Napisano 25 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 Jestem z Żyrardowa chętnie dołączę jakbyście jeździli To pewnie byłeś w Puszczy Bolimowskiej? W przyszłym tygodniu mam zamiar tam jechać więc.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakubkameleon Napisano 25 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 Nieraz się tam zgubiłem Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DepecheRobert Napisano 25 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 Mimo wszystko zaryzykuje tam jazde za tydzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakubkameleon Napisano 25 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 Jeżdżę tam bo to jedyne sensowne traski... Jakbyś jechał daj znać z chęcią pojadę Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DepecheRobert Napisano 25 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 W przyszłym tygodniu na pewno dam znać i się ustawimy w Żyrardowie gdzieś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakubkameleon Napisano 25 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 Oki tylko nie poniedziałek i wtorek bo oddaje znajomemu rower do serwisu Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DepecheRobert Napisano 26 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 Najpewniej w środe;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakubkameleon Napisano 27 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2013 Super to ustawie jeszcze jednego rowerzyste z Żyrardowa będziemy we trzech chyba że ktoś się przyłączy Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DepecheRobert Napisano 30 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Do mnie też się kumpel podłączy. o której godzinie pasuje? Mi zależy przed południem,najlepiej rano z tym że z Pruszkowa jedziemy to w Zyrardowie lekki odpoczynek i w drogę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moralez00 Napisano 30 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 No podłączę się tylko jak kolega napisał my z pruszkowa więc odpoczynek wskazany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakubkameleon Napisano 30 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Przed południem nie sam rady praca... Jakbyście jednak po południu jechali to dajcie znać Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DepecheRobert Napisano 30 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 A o której by Ci pasowało spotkać się w żyrardowie? ja mam to szczęście że do końca tygodnia mam urlop więc mogę się dostosować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.