Skocz do zawartości
  • 0

Jaki rower do 1000 zł na miasto?

Gość lara

Pytanie

Witam. Potrzebuję opinii osób, które się znają na temacie. Nie chcę popełnić błędu w wyborze. Rower będzie głównie służył do jeżdżenia po asfalcie, ale mam w planach również częste wycieczki do lasu, więc nie wiem jaki się tutaj nadaje? MTB? Mam 170 cm wzrostu. Wiem, że to nie za wysoka cena, ale może macie jakiś rozsądny model za tą cenę? Pozdrawiam 

6 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Rower typu cross, marki Lazaro, model integral. To nawet zabawne tak każdemu udzielać tej samej odpowiedzi... :teehee:

http://allegro.pl/juz-jest-damski-lazaro-integral-v3-alivio-i3166441931.html

Dzięki za odp. Zapomniałam niestety dopisać, że damskie mnie nie interesują :) dopóki jest zabawne to dobrze, gorzej jak będzie irytujące... :P

tez tak mysle, odnosnie lazaro. choc mam kandsa maestro kupionego ponad 2 lata temu. w tym czasie pojawil sie lazaro. na lepszym osprzecie. i kolorystycznie ladniejszy, choc to jest kwestia gustu...

pozdrawiam. 

a kands energy 1300 na tarczach to az sie kusi, zeby go wziac... gdyby nie to , ze juz mam 2 rowery ( kands maestro + northtec cayon 2 xl ) to bym sobie zamowil tego kandsa na mechanicznych heblach...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...