kadargo Napisano 5 Maja 2013 Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 Nigdzie nie użyłem słowa "telefon" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sergi2012 Napisano 5 Maja 2013 Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 Fakt, nie użyłeś słowa "telefon" W dzisiejszych czasach w większości przypadków słuchanie mobilne polega na słuchaniu muzyki z telefonu i to mnie jakość zmyliło Kiedyś widziałem jakiś prototyp fajnego akcesoria do iphone'a, taka obudowa z DAC'iem i wzmacniaczem, coś takiego link. Szkoda że takie wynalazki do nas nie trafiają Bardzo chciałbym sprawdzić jak to się prezentuje na żywo. Tu jest więcej tych wynalazków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadargo Napisano 5 Maja 2013 Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 Pomimo tego, że iPhone sam z siebie gra nieźle zdecydowanie wolę mieć osobne urządzenie do słuchania muzyki. Trochę upierdliwe jest operowanie takim kombajnem przy uchu, no bateria też jest istotna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smyq90 Napisano 7 Maja 2013 Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Polecam używanie osobnego odtwarzacza do muzyki zamiast "wszystko mającego" iphone'a Plusem może być jakość muzyki, niewielkie rozmiary i długość pracy na baterii.Od siebie poleciłbym soundmagic pl11 których aktualnie używam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 17 Maja 2013 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 Jest ktoś kto może obiektywnie porównać słuchawki ep 630, ep 660, cx300, cx200 ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.