Skocz do zawartości

[szosa] Koga Miyata GranRacer

flavum

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Korzystając z okazji, że zakładam pierwszy temat na forum chciałbym się przywitać.

Kupiłem ostatnio Kogę Miyata GranRacer, taką: (zdjęcie z internetu, nie moje)

koga-miyata-granracer-4460_1.jpg

osprzęt shimano rx100

stery koga by tecora

obręcze mavic cxp10

rama oznaczona jako hardtlite FM1 chromowo molibdenowa

jak na moje oko wszystko jest sprawne, nie trzeszczy nie ma luzów, tylko pedały są jakieś kiczowe zamienniki, poza tym wszystko jest w porządku - moja pierwsza szosa, jestem pod wielkim wrażeniem lekkości działania, po ulicy wręcz pływam

Generalnie jestem zadowolony z zakupu, mam wielką frajdę z jazdy

Teraz pytanie, ile ten rower jest faktycznie wart? (chciałbym się dowiedzieć czy przepłaciłem :D)

Napisano

Przepraszam, że podbijam, ale chciałbym się dowiedzieć co i jak ;)

Dodam, że zapłaciłem 600zł - wiem, że wszystko jest warte tyle ile ktoś jest w stanie za to zapłacić ale czy było warto? :)

Napisano

patrząc, że branie na klasyki jest(bo szosa, bo na ostre) to cena 600zl za rower z klamkomanetkami dobrej firmy jest okazyjna :)

Jak kupiłeś na mieście/od kolegi etc to wydaje mi się, że cena jak najbardziej sprawiedliwa dla wszystkich.

ps ładne kolory, no i szerokiej drogi ;)

• Mod Team
Napisano

Najtańsze klamkomanetki to koszt w okolicach 400zł. Dla jednego grosze dla drugiego nie...

Jak pływasz nim po ulicy to może sprawdź spawy, bo być może Ci któryś strzelił lub dopompuj opony :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...