flavum Napisano 23 Kwietnia 2013 Napisano 23 Kwietnia 2013 Korzystając z okazji, że zakładam pierwszy temat na forum chciałbym się przywitać. Kupiłem ostatnio Kogę Miyata GranRacer, taką: (zdjęcie z internetu, nie moje) osprzęt shimano rx100 stery koga by tecora obręcze mavic cxp10 rama oznaczona jako hardtlite FM1 chromowo molibdenowa jak na moje oko wszystko jest sprawne, nie trzeszczy nie ma luzów, tylko pedały są jakieś kiczowe zamienniki, poza tym wszystko jest w porządku - moja pierwsza szosa, jestem pod wielkim wrażeniem lekkości działania, po ulicy wręcz pływam Generalnie jestem zadowolony z zakupu, mam wielką frajdę z jazdy Teraz pytanie, ile ten rower jest faktycznie wart? (chciałbym się dowiedzieć czy przepłaciłem )
flavum Napisano 25 Kwietnia 2013 Autor Napisano 25 Kwietnia 2013 Przepraszam, że podbijam, ale chciałbym się dowiedzieć co i jak Dodam, że zapłaciłem 600zł - wiem, że wszystko jest warte tyle ile ktoś jest w stanie za to zapłacić ale czy było warto?
RafalPolo Napisano 25 Kwietnia 2013 Napisano 25 Kwietnia 2013 patrząc, że branie na klasyki jest(bo szosa, bo na ostre) to cena 600zl za rower z klamkomanetkami dobrej firmy jest okazyjna Jak kupiłeś na mieście/od kolegi etc to wydaje mi się, że cena jak najbardziej sprawiedliwa dla wszystkich. ps ładne kolory, no i szerokiej drogi
Golota123 Napisano 25 Kwietnia 2013 Napisano 25 Kwietnia 2013 Fakt faktem wynalazłem za 400złhttp://tablica.pl/oferta/szosowka-koga-miyata-ID2I2hh.html#58e64ddcad;r:;s:
Wojtek3362 Napisano 25 Kwietnia 2013 Napisano 25 Kwietnia 2013 Fakt faktem wynalazłem za 400zł http://tablica.pl/oferta/szosowka-koga-miyata-ID2I2hh.html#58e64ddcad;r:;s: Tyle że bez klamkomanetek
Mod Team Pixon Napisano 26 Kwietnia 2013 Mod Team Napisano 26 Kwietnia 2013 Najtańsze klamkomanetki to koszt w okolicach 400zł. Dla jednego grosze dla drugiego nie... Jak pływasz nim po ulicy to może sprawdź spawy, bo być może Ci któryś strzelił lub dopompuj opony
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.