Skocz do zawartości

[firmy rowerowe] brak stron internetowych

Rekomendowane odpowiedzi

TransRower przyznaje się do marki "Kands".

"Witamy na stronie firmy TRANS-ROWER, producenta takich marek jak KANDS, LAGUNA, APOLLO."

Z niewiadomego mi powodu, na tym forum powszechnie przypisuje się im też markę "Lazaro".

Szczerze mówiąc nie wiem, czemu nie przyznają się do LAZARO, bo to calkiem fajne rowerki są :)

LAZARO i KANDS pochodzą z jednej wytwórni.

Tylko z ciekawości pytam.

Skąd wiesz, że pochodzą z jednej wytwórni? Można to jakoś potwierdzić?

http://www.sklep.durospeed.com.pl/index.php?main_page=product_info&cPath=50_5&products_id=651

Ale to w sumie żadne potwierdzenie, chociaż i inni sprzedawcy LAZARO potwierdzają na stronach z ofertą że producentem jest Trans Rower.

Wiem też, że ci sami sprzedawcy co sprzedają KANDS sprzedają też LAZARO, nawet jeśli nie mają w ofercie, to mogą go szybko sprowadzić. Wiem, bo samw ubiegłym roku kupowałem dla seibie Kands 1300 i dla córki Lazaro Evo V3. Jest tylko taki dziwny podział, że sprzedwcy oferujący Kands nie oferują OFICJALNIE  Lazaro, analogicznie jest z oferujacycmi LAZARO. Po prostu ktoślub coś obliguje ich do sprzedaży rowerów tylko jednej marki, mimo iż nieoficjalnie są w stanie sprzedać również rower drugiej marki.

Przyznam, że wyglada to wszystko z punktu widzenia klienta nieco dziwnie ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...