unkas Napisano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 hej szukalem w necie stron takich firm jak lazaro i kands zeby poczytac co wypuszcza w przyszlosci itd. ale nic nie znalazlem gdzie moge znalesc ich strone lub informacje na temat ich sprzetu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
det0maso Napisano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Bo te firmy to chińszczyzna.Nie mają stron internetowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bees Napisano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Bo te firmy to chińszczyzna.Nie mają stron internetowych. Kolego, jak nie wiesz to nie pisz http://www.transrower.pl/ Inna sprawa, że ich strona jest ciągle jakby niedokończona :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burak Napisano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 TransRower przyznaje się do marki "Kands". "Witamy na stronie firmy TRANS-ROWER, producenta takich marek jak KANDS, LAGUNA, APOLLO." Z niewiadomego mi powodu, na tym forum powszechnie przypisuje się im też markę "Lazaro". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
det0maso Napisano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Kolego, jak nie wiesz to nie pisz http://www.transrower.pl/ zwracam honor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bees Napisano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 TransRower przyznaje się do marki "Kands". "Witamy na stronie firmy TRANS-ROWER, producenta takich marek jak KANDS, LAGUNA, APOLLO." Z niewiadomego mi powodu, na tym forum powszechnie przypisuje się im też markę "Lazaro". Szczerze mówiąc nie wiem, czemu nie przyznają się do LAZARO, bo to calkiem fajne rowerki są LAZARO i KANDS pochodzą z jednej wytwórni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burak Napisano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Tylko z ciekawości pytam. Skąd wiesz, że pochodzą z jednej wytwórni? Można to jakoś potwierdzić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bees Napisano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Tylko z ciekawości pytam. Skąd wiesz, że pochodzą z jednej wytwórni? Można to jakoś potwierdzić? http://www.sklep.durospeed.com.pl/index.php?main_page=product_info&cPath=50_5&products_id=651 Ale to w sumie żadne potwierdzenie, chociaż i inni sprzedawcy LAZARO potwierdzają na stronach z ofertą że producentem jest Trans Rower. Wiem też, że ci sami sprzedawcy co sprzedają KANDS sprzedają też LAZARO, nawet jeśli nie mają w ofercie, to mogą go szybko sprowadzić. Wiem, bo samw ubiegłym roku kupowałem dla seibie Kands 1300 i dla córki Lazaro Evo V3. Jest tylko taki dziwny podział, że sprzedwcy oferujący Kands nie oferują OFICJALNIE Lazaro, analogicznie jest z oferujacycmi LAZARO. Po prostu ktoślub coś obliguje ich do sprzedaży rowerów tylko jednej marki, mimo iż nieoficjalnie są w stanie sprzedać również rower drugiej marki. Przyznam, że wyglada to wszystko z punktu widzenia klienta nieco dziwnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burak Napisano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Sprawdzimy jak uzupełnią stronę. http://www.lazaro-bike.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fanta35 Napisano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 nawet chińszczyzny mają strony www:) A poza tym... ech, cóż dzisiaj nie jest chińszczyzną, no cóż? coraz mniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
det0maso Napisano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Akurat większość rowerów pochodzi z Tajwanu.Shimano produkuje np w Malezji a droższe komponenty w Japonii,więc nie wszystko.Obstawiam że ramy dla Lazaro i Kandsa też są ściągane z katalogu Tajwanskiego producenta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.