Gambit07 Napisano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Witam wszystkich kiedyś załozyłem tamat na forum o fox-ie triadzie. Dzisiaj dzwonił do mnie serwis Vario-bike powiedzieli że mój foź ma wyjechaną rurkę łączącą górnączęść z dolną golenia na allegro.e-bay. tablica itd. nie ma takiego foxa wiem że niektóre z foxów brain pasowały by jeżeli ktoś ma coś takiego proszę pisać jest to rok 2010 specialized stumpjuper powiedzieli że jest to tak wytarte że może go uratować wymiana tej rurki bo uszczelnienie nie pomoże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
severian Napisano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Hmm,chodzi o wytarty tłok?Nie sądzę,żeby ten element dało się wymienić z racji wysokiego kosztu lub problemu z dostępnością.Wrzuć jakieś zdjęcie jeśli to możliwe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gambit07 Napisano 23 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Hmm,chodzi o wytarty tłok?Nie sądzę,żeby ten element dało się wymienić z racji wysokiego kosztu lub problemu z dostępnością.Wrzuć jakieś zdjęcie jeśli to możliwe. problem jest ze zdj bo można tylko 200kb ja mam po700kb i nie mam możliwości zrobienia nowych bo amor leży w krakowie właściwie to nie tłok tylko rurka którą któś kiedyś chciał na chama odkręcić poprostu myślę że jeszcze pochodzę po zakładach CNC może oni zrobią coś takiego na zamówienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gambit07 Napisano 23 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Witam ponownie wszystkich mam prośbę jeżeli ktoś ma na sprzedaż fox-a triada lub foxa z brainem z ram z rocznika 2010/2011 to poproszę o kontakt pozdrawiam najlepiej pisać na maila najszybciej odpowiem:) maciejek04@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roonin Napisano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Kolego jestem pewien że widziałem takie przynajmniej dwa na e-bay, nie były tanie ale na pewno się cyklicznie pojawiają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 jest to rok 2010 specialized stumpjuper powiedzieli że jest to tak wytarte że może go uratować wymiana tej rurki bo uszczelnienie nie pomoże Może trzeba było spróbować zrobić w serwisie Speca, teoretycznie powinni dysponować częściami zamiennymi ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.