Skocz do zawartości

[damper] Fox Triad brain

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich kiedyś załozyłem tamat na forum o fox-ie triadzie. Dzisiaj dzwonił do mnie serwis Vario-bike powiedzieli że mój foź ma wyjechaną rurkę łączącą górnączęść z dolną golenia na allegro.e-bay. tablica itd. nie ma takiego foxa wiem że niektóre z foxów brain pasowały by jeżeli ktoś ma coś takiego proszę pisać jest to rok 2010 specialized stumpjuper

powiedzieli że jest to tak wytarte że może go uratować wymiana tej rurki bo uszczelnienie nie pomoże 

Hmm,chodzi o wytarty tłok?Nie sądzę,żeby ten element dało się wymienić z racji wysokiego kosztu lub problemu z dostępnością.Wrzuć jakieś zdjęcie jeśli to możliwe.

problem jest ze zdj bo można tylko 200kb ja mam po700kb i nie mam możliwości zrobienia nowych bo amor leży w krakowie 

właściwie to nie tłok tylko rurka którą któś kiedyś chciał na chama odkręcić poprostu myślę że jeszcze pochodzę po zakładach CNC może oni zrobią coś takiego na zamówienie 

jest to rok 2010 specialized stumpjuper

powiedzieli że jest to tak wytarte że może go uratować wymiana tej rurki bo uszczelnienie nie pomoże 

Może trzeba było spróbować zrobić w serwisie Speca, teoretycznie powinni dysponować częściami zamiennymi ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...