Skocz do zawartości
  • 0

dane sprzętu za 1300zł czy warto?

Gość Magdaa

Pytanie

Znazłam na tablicy rower górski mtb z takimi parametrami za 1300zł - hamulce hydrauliczne, osprzet shimano xt, obrecze wzmacniane, nowe opony kenda z tyłu 9 przyłożeń. rama 20.5.. 54cm.

nie znam się na rowerach i ich parametrach, ale zależy mi na niedrogim rowerze górskim z dobrymi parametrami, bo lubię jeździć i planuję zrobić kilka dłuższych wycieczek.

Dobre parametry?

Z góry dzięki za info :)

1 odpowiedź na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Magdaaa

Znazłam na tablicy rower górski mtb z takimi parametrami za 1300zł - hamulce hydrauliczne, osprzet shimano xt, obrecze wzmacniane, nowe opony kenda z tyłu 9 przyłożeń. rama 20.5.. 54cm.

nie znam się na rowerach i ich parametrach, ale zależy mi na niedrogim rowerze górskim z dobrymi parametrami, bo lubię jeździć i planuję zrobić kilka dłuższych wycieczek.

Dobre parametry?

Z góry dzięki za info :)

Chciałabym jeszcze dodać, że głównie zależy mi na jeżdzie w terenie- np. po kanarach drzew itp. Trekkinga już mam i chcę mieć grubsze koła, by nie martwić się o podłoże. Dlatego chcę górala. (chyba, że są też inne, lepsze rowery na takie podłoże?)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...