lenoxs Napisano 30 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2006 co zrobić żeby mieć piaste z mocowaniem na tarcze (oprócz kpna nowej). Słyszałem że idzie kupić jakiś adapter czy coś takiego. Jeśli wiecie coś na ten temat to piszcie. znalazłem coś takiego (link) czy o to chodzi?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mmmak Napisano 30 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2006 raczej nie warto stosowac jakis adapterów piaste deore kupisz za 50 zł z mocowaniem pod tarcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lenoxs Napisano 4 Maja 2006 Autor Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 ale taka się nie nada do skakania bo zaraz łożyska się rozwalą a ja mam sram 9.0 i tylko nie mam w nich mocowań do tarcz. Więc co proponujecie?? A tak przy okazji to ile łożysk ma ta piasta (sram 9.0)?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ogór Napisano 4 Maja 2006 Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 sprzedaj srama i kup cos z mocowniem pod tarcze albo zamontuj jakies fajne v-ki i smigaj na sramie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RzemieN Napisano 4 Maja 2006 Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Ja od ponad miesiaca ujezdzam m475 przod i m525 tyl i powiem ze na razie zadnych luzow nie zalapaly i sie trzymaja suport nie wytrzymal a na piasty nie narzekam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riqar Napisano 6 Maja 2006 Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 ja mam piaste winzip disk hub i powiem szczerze ze jestem z niej zadowlony, kosztuje cos okolo 160 zl. Na poczatku przyznam szczerze, ze jak mi ja typ mi pokazal to bylem jakos przeciwny, ale gdy mi pokazal jak chodzi to az sie zdziwilem, wg mnie dobry sprzet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.