demek Napisano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 Mamy zaplanowana trase na jutro http://www.gpsies.com/map.do?fileId=ofhwfvrnhewzorkv Najlepiej przelaczyc na OSM cyclo i przyzoomowac Moje pytanie jest takie, czy jest mozliwe przejechanie wszystkimi zaznaczonymi fragmentami w lasach? Po szlakach sie nie boje chodzi o kilka fragmentow poza szlakami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrekbe Napisano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 Na Wzgórzu Wandy nie zrobicie kółka, ale to szczegół, okolice masztu są pi razy oko, nie wiem jak te tereny na płn od Imielina, bo tam kręcę zawsze ul długą i tuż przed A4 skręcam na tzw górki Dziećkowickie, poza tym wszystko do przejechania. Jak bedziecie kręcić ok 18 to moge powozić Was po okolicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
demek Napisano 22 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 16 lub 17 (a najpewniej 16:30) smigamy z Jaworzna. Wiec o 18 to pewnie bedziemy na gorze siedziec Chetnie skorzystamy z objazdowki A kolo masztu zaznaczone po niby szlaku rowerowym wiec sie objedzie jakos jak zajdzie potrzeba. Pozdro i do jutra w takim razie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamilGT Napisano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 Ciekawa trasa Sam mieszkam na Giszowcu i czesto jeżdzę po lasach na Murckach i tu niedaleko wzgórza wandy w niektórych miejscach jest wyjeżdzone przez kłady sporo błota na krótkich odcinkach ale da sie przejechać, na Wesołej tez są przejezdne ściezki od strony giszowca, byłem w zeszłym tyg 2 razy w jaworznie jechałem przez wesołą i dziećkowice. A i z giszowca na słupną też jeździłem w zeszłym tyg i było ok. troche blota było ale przy takiej pogodzie teraz na pewno jest sucho.Dokładnie Ci nie powiem po których ścieżkach jeździłem ale przez 2 tyg mam w tych okolicach zrobione 360 km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
demek Napisano 22 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 No to ciesza mnie te fakty ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrekbe Napisano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 W razie czego moge ok 17; 17:15 być przy bramie kąpieliska Słupna w Mysłowicach i dalej poprowadzić na wandę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
demek Napisano 23 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Wyjezdzamy o 16 wiec na slupnej bedziemy ok 16:30. Jesli chcesz mozemy sie ugadac na telefon na PM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrekbe Napisano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 OK to ok. 16:45 na przejściu dla pieszych na ul. Obrzeźna Zachodnia. Bedę w niebieskiej bluzie, na PW posłałem mój nr w razie czego. -------------------- EDIT Dzięki za wspólną jazdę. Zawsze w grupie raźniej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
demek Napisano 23 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Wlasnie dotarlem Za chwile wezme sie za foty i filmy Dzieki za wypad i bycie przewodnikiem + dwa widoki ale akurat znasz ;] filmy pewnie beda jutro chyba, ze sie wgraja zanim pojde spac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrekbe Napisano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Wanda dała koledze solidny wycisk hehe. Czekam na filmiki. ciekawi mnie jaka jakość i jak wyszły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
demek Napisano 24 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 wysylam linki na pm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamilGT Napisano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Co to za kask ten biały. ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
demek Napisano 24 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 chyba jakis spec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrekbe Napisano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Dzięki za filmiki. Do następnego przelotu. Dajcie znać jak gdzieś będziecie w okolicy. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.