Skocz do zawartości

Myslowice - pytanie o trase w okolicach Wzgorza Wandy

demek

Rekomendowane odpowiedzi

Mamy zaplanowana trase na jutro

http://www.gpsies.com/map.do?fileId=ofhwfvrnhewzorkv

Najlepiej przelaczyc na OSM cyclo i przyzoomowac

Moje pytanie jest takie, czy jest mozliwe przejechanie wszystkimi zaznaczonymi fragmentami w lasach? Po szlakach sie nie boje chodzi o kilka fragmentow poza szlakami

Na Wzgórzu Wandy nie zrobicie kółka, ale to szczegół, okolice masztu są pi razy oko, nie wiem jak te tereny na płn od Imielina, bo tam kręcę zawsze ul długą i tuż przed A4 skręcam na tzw górki Dziećkowickie, poza tym wszystko do przejechania. Jak bedziecie kręcić ok 18 to moge powozić Was po okolicy.

16 lub 17 (a najpewniej 16:30) smigamy z Jaworzna. Wiec o 18 to pewnie bedziemy na gorze siedziec :)
Chetnie skorzystamy z objazdowki

A kolo masztu zaznaczone po niby szlaku rowerowym wiec sie objedzie jakos jak zajdzie potrzeba.

Pozdro i do jutra w takim razie :)

Ciekawa trasa :)
Sam mieszkam na Giszowcu i czesto jeżdzę po lasach na Murckach i tu niedaleko wzgórza wandy w niektórych miejscach jest wyjeżdzone przez kłady sporo błota na krótkich odcinkach ale da sie przejechać, na Wesołej tez są przejezdne ściezki od strony giszowca, byłem w zeszłym tyg 2 razy w jaworznie :) jechałem przez wesołą i dziećkowice. A i z giszowca na słupną też jeździłem w zeszłym tyg i było ok. troche blota było ale przy takiej pogodzie teraz na pewno jest sucho.
Dokładnie Ci nie powiem po których ścieżkach jeździłem ale przez 2 tyg mam w tych okolicach zrobione 360 km

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...