Valent Napisano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 Na grouponie pojawiły się długie rękawiczki Fox O'Neal http://www.groupon.pl/oferty/cala-polska/Hurtis/20492654?nlp=&CID=PL_CRM_1_0_0_109&a=1661 . Użytkował ktoś takie? Fox ma ogolnie bardzo dobrą opinię aczkolwiek inetersuje mnie jak to wygląda z rękawiczkami. Warte tej ceny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grabek114 Napisano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Ja takie mam Kupiłem je około paźdzernika poprzedniego roku. Na zimę nie są rewelacyjne, bo jest trochę zimno w ręce. Ale na taką pogodę jak teraz są świetne. Bardzo przewiewne, mają świetne gripy, ręka trzyma się na chwycie wzorowo Ja za nie dałem coś około 70 zł i naprawdę są warte swojej ceny. To nie jest jakiś badziew, tylko porządna rękawica Wcześniej miałem taki wynalazek ( http://allegro.pl/pro-equipe-winter-gloves-rekawice-zimowe-roz-m-i3197400206.html ). Cena ta sama, a Fox przewyższa o kilka klas te rękawiczki PRO. Szwy zaczęly mi puszczać już po 3 miesiącach, gripy szybko się ścierały - ogólnie do bani. Jak założyłem te Fox'y, to zupełnie inna bajka Jeździć w nich to czysta przyjemność - zdecydowanie polecam Tym bardziej, że inne modele rękawiczek Fox'a z tej samej półki kosztują około 100-140 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Valent Napisano 24 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Dzięki za info W lecie zdarzają się dni, w których krótkie rękawiczki nie dają pełnego komfortu i dlatego mnie te Fox'y zainteresowały. A, że cena calkiem przystępna więc zaryzykuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadargo Napisano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Mam akurat Dirtpaw ale jakość Fox-a ta czy inaczej, rewelacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moto Napisano 1 Maja 2013 Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Czy kupujac na grouponie jest mozliwy wybor rozmiarow, bo tam nigdzie nie jest napisane o rozmiarowce tych rekawic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grabek114 Napisano 1 Maja 2013 Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Wtedy kiedy ja je kupowałem, na allegro był tylko rozmiar L, teraz patrzyłem i też jest tylko L. Na 90% na gruponie wygląda to tak samo Rękawiczki nigdy za duże Zmierz sobie obwód dłoni nad kciukiem. Ja mam 23 cm i są idealne, nie za duże i nie za małe. Jeśli masz obwód dłoni + - 1 cm, to będą na Ciebie dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moto Napisano 1 Maja 2013 Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Wtedy kiedy ja je kupowałem, na allegro był tylko rozmiar L, teraz patrzyłem i też jest tylko L. Na 90% na gruponie wygląda to tak samo Rękawiczki nigdy za duże Zmierz sobie obwód dłoni nad kciukiem. Ja mam 23 cm i są idealne, nie za duże i nie za małe. Jeśli masz obwód dłoni + - 1 cm, to będą na Ciebie dobre Właśnie mam dokładnie 20.5 cm wiec odpadaja... Właśnie mam dokładnie 20.5 cm wiec odpadaja... Czy foxy dirtpawy nadaja sie do xc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadargo Napisano 2 Maja 2013 Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Oczywiście, że się nadają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grabek114 Napisano 2 Maja 2013 Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Nadają się jak najbardziej Jak tak patrzę i porównuję na zdjęciach obydwa modele, to mogę stwierdzić że Dirtpaw'y są gorzej wentylowane. Poza róznicą w kolorystyce i w wentylacji niczym się nie różnią. Na pewno są warte swojej ceny i warto je kupić - w końcu są od Fox'a, czyli jakość będzie bardzo dobra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LCQ Napisano 10 Maja 2013 Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 Cześć, chciałbym zakupić rękawiczki. Zastanawiam się nad pełnymi, dokładnie model FOX Monster. Jak wygląda ich użytkowanie w lecie??, bo tylko wtedy smigam na rowerze... Zastanawiam się równiez nad modelami bez palców, ale chciałbym coś bardziej chrąniącego dłoń, z dobra wentylacją i trzymaniem. dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LCQ Napisano 11 Maja 2013 Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 Cześć, chciałbym zakupić rękawiczki. Zastanawiam się nad pełnymi, dokładnie model FOX Monster. Jak wygląda ich użytkowanie w lecie??, bo tylko wtedy smigam na rowerze... Zastanawiam się równiez nad modelami bez palców, ale chciałbym coś bardziej chrąniącego dłoń, z dobra wentylacją i trzymaniem. dzięki może ktoś pomóc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LCQ Napisano 12 Maja 2013 Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 może ktoś pomóc? nikt???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adhed Napisano 12 Maja 2013 Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 Wziąłbym je, ale gdyby miał inny wzór, ten jaskrawy zielony w stylu Monster kompletnie mi nie odpowiada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.