zondrin Napisano 22 Kwietnia 2013 Napisano 22 Kwietnia 2013 Witam, Tak jak w temacie szukam sklepu z częściami do rowerów Gazelle w Łodzi, tyle że tych starszych. Albo jak znacie jakieś dobre forum na temat "holendrów" bo tu głównie mtb i szosa jest to też będę wdzięczny za informację. Pozdrawiam i z góry dziękuje za informację
kusak Napisano 3 Maja 2013 Napisano 3 Maja 2013 Panowie na Traugutta 2 służą pomocą w kwestii starych holendrów
zondrin Napisano 7 Maja 2013 Autor Napisano 7 Maja 2013 chłopaki nie zrobili na mnie pozytywnego wrażenia, chociaż mogę się mylić odczucie mam jakby mieli głowę do interesów a tematyką rowerów zajęli się 2 miesiące temu w Łodzi znalazłem jednego pana który wiedział cokolwiek o rowerach miejskich sprowadzanych z Danii, Szwecji czy Holandii i gdzie czego mogę szukać...
zondrin Napisano 12 Maja 2013 Autor Napisano 12 Maja 2013 Już udało mi się znaleźć części w sklepach internetowych chociaż myślałem że uda mi się w łodzi co było by do zrobienia ale w kosztach takich że pożal się Boże...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.