zondrin Napisano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 Witam, Tak jak w temacie szukam sklepu z częściami do rowerów Gazelle w Łodzi, tyle że tych starszych. Albo jak znacie jakieś dobre forum na temat "holendrów" bo tu głównie mtb i szosa jest to też będę wdzięczny za informację. Pozdrawiam i z góry dziękuje za informację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kusak Napisano 3 Maja 2013 Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 Panowie na Traugutta 2 służą pomocą w kwestii starych holendrów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zondrin Napisano 7 Maja 2013 Autor Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 chłopaki nie zrobili na mnie pozytywnego wrażenia, chociaż mogę się mylić odczucie mam jakby mieli głowę do interesów a tematyką rowerów zajęli się 2 miesiące temu w Łodzi znalazłem jednego pana który wiedział cokolwiek o rowerach miejskich sprowadzanych z Danii, Szwecji czy Holandii i gdzie czego mogę szukać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kusak Napisano 11 Maja 2013 Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 a co Ci potrzeba? może będę mógł jakoś pomóc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zondrin Napisano 12 Maja 2013 Autor Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 Już udało mi się znaleźć części w sklepach internetowych chociaż myślałem że uda mi się w łodzi co było by do zrobienia ale w kosztach takich że pożal się Boże... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.