Skocz do zawartości

[rower] czy warto kupić ten model

bzyko

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, koleżanka chce kupić rower do jazdy po mieście, lesie itp. oraz od czasu do czasu wyskoczyć w trasę z sakwami.  Podesłała mi ostatnio taki link

http://allegro.pl/polski-rower-horizon-travel-kross-turystyk-28-i3161083071.html

z zapytaniem co o tym modelu myślę.

I przyznam się szczerze nie wiem co o nim myśleć. Opis jakiś jest, ale lakoniczny. Ogólnie rower wygląda dość solidnie. Wyposażenie niezłe: solidnie wyglądające bagażniki, piasty (piszą że uszczelniane), stery i obręcze chyba też nie najgorsze. O suporcie nic nie piszą, pewnie najprostszy. Waga też niczego sobie.  Cena wydaje mi się atrakcyjna. Co o nim myślicie ?

Pozdrowerek. 

Napisano

ej no mi sie podoba jak bym nie znal ceny to bym byl bardziej skory do zakupu a tak za 850 zl co mozna sie po tym spodziewac. z 2giej strony polski produkt wiec cena ma swoje uzasadnienie nie ze zle cy cus ;) ogolem popieram kupno polskich produktow.w wielu przypadkach nie odstaja w tyle od konkurecji z zagranicy. rower wyglada solidnie i ma troche dodatkow. ja bym go obejrzal z bliska i najepiej prztestowal. z reszta kiedys sie jezdzilo skladakiem po lasach i dawaly rade wiec ja bym bral.

Napisano

Witam, koleżanka chce kupić rower do jazdy po mieście, lesie itp. oraz od czasu do czasu wyskoczyć w trasę z sakwami.  Podesłała mi ostatnio taki link

http://allegro.pl/polski-rower-horizon-travel-kross-turystyk-28-i3161083071.html

z zapytaniem co o tym modelu myślę.

I przyznam się szczerze nie wiem co o nim myśleć. Opis jakiś jest, ale lakoniczny. Ogólnie rower wygląda dość solidnie. Wyposażenie niezłe: solidnie wyglądające bagażniki, piasty (piszą że uszczelniane), stery i obręcze chyba też nie najgorsze. O suporcie nic nie piszą, pewnie najprostszy. Waga też niczego sobie.  Cena wydaje mi się atrakcyjna. Co o nim myślicie ?

Pozdrowerek. 

Moim zdaniem rower ciekawy i warty swojej ceny

Napisano

Dodam jeszcze, że koleżanka dopiero się wdraża więc kosmicznych przebiegów nie będzie robić. Przynajmniej na razie.

Napisano

to ja tym bardziej bym sie skusil mysle ze bedzie zadowolona. mnie najbardziej w tych tanich rowerach denerwuje jak chodza te tylnie przerzutki z najnizszych grup. to czasami sie jezdzic odechciewa. tam jest aceraz tylu wiedz jest calkiem calkiem. ja bym polecil ten model

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...