Skocz do zawartości

[koła]Alexrims Race32

adamso

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Oba zestawy są podobnej klasy tylko firmami się różnią, a ceną też nieznacznie więc wybór należy do Ciebie. Co do jakości są praktycznie jednakowe. .

Napisano

tylko słyszałem że trzeba do miche jakiegoś adaptera używać żeby nakręcić zębatkę. Nie wiem dokładnie o co chodzi, nie mam czasu teraz wertować google :P jak się mylę to mnie poprawcie

Napisano

Adapter jest do koronki Miche. Kupujesz jeden adapter, który nakręcasz na piastę i na adapter nakładasz koronkę. Przy wymianie koronki adapter zostaje a wymieniasz samą koronkę. Oczywiście przy każdej operacji musisz zdjąć i założyć kontrę.

Ale nie ma obowiązku zakładać koronki Miche. Możesz założyć inną, która nie wymaga adaptera.

Napisano

Adapter jest do koronki Miche. Kupujesz jeden adapter, który nakręcasz na piastę i na adapter nakładasz koronkę. Przy wymianie koronki adapter zostaje a wymieniasz samą koronkę. Oczywiście przy każdej operacji musisz zdjąć i założyć kontrę. Ale nie ma obowiązku zakładać koronki Miche. Możesz założyć inną, która nie wymaga adaptera.

dzięki

znalazłem jeszcze takie koła: http://allegro.pl/kola-fix-fixed-ostre-chosen-remerx-czarne-i3176455845.html

co o nich sądzicie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...