Blizzard Napisano 30 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2006 Co sądzicie o rowerach dema? Wczoraj widziałem na wystawie demę alvito (rower szosowy) zaz 1350zł. To dobra cena? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blitzer Napisano 30 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2006 a jakies namiary? Nie moge nic znalezc w sieci :029: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blizzard Napisano 30 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2006 http://dema.dynatech.sk/sk/Road/ Tylko nie wiem co za model jest w sklepie (który rocznik) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blitzer Napisano 30 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2006 Nie jest to szczyt profesjonalizmu ale za taka kase spox. Na poczatek bedzie ok. Nawet wyglada dosc dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 30 Kwietnia 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2006 Gdzieś już chyba widziałem temat o tych roweruch. Całkiem dobre, ładne sprzęty za przyzwoite pieniądze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skoczek Napisano 30 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2006 moj brat posiada wlasnie demę model Lucca ... musze powiedziec ze niezle smiga i dobrze sie trzyma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radar Napisano 1 Maja 2006 Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 Tak, jak napisał Odi- dobry osprzęt za dobrą kaskę. Tylko nie wiadomo jak z ramkami... Widziałem w sklepie rowerki na 2006 rok i moją wątpliwość wzbudza lakier, jakiś taki matowy, szorstki, wygląda na łatwo odpadający (ale to moje odczucie), w porównaniu z lakierem jaki był w poprzednim sezonie ten jest gorszy. Moje obserwacje wynikają z macania w sklepie. Nie mam Demy. Pozdrawiam. radar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aliennowicz Napisano 16 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Witam, planuje zakupić rower dema cross za ok 1700 zl. Chciałbym przed zakupem zapoznać się z bardziej doświadczonymi użytkownikami na temat firmy. Nie ma to być jakieś cudo a też nie chce żeby to było byle co, byle dorbze służyło... Bardzo proszę w miarę możliwości o opinie rowerów tej firmy. Z góry dziękuje. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.