mj23 Napisano 30 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2006 witam wczoraj wrócilem z skoda auto grnd prix z glucholaz i na pierwszje rundzie jzu bylem bez chamulcy, starly sie klocki, byly to klocki xt, teraz ptosze o pomoc jakie wybrac klocuszki które wytrzymaja dluzej niz jeden wyscig, przypominam ze byl to wyscig hardcorowo w duzym blocie tak wiec jakie wybraz klocuszki które sie tak szybkoo nei zetrą, oczywiscie chodzi o vbrake Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bikerman Napisano 30 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2006 polecam clark'sy czerwone są zaiste a poza tym bbb ale starszy model z białym napisem - jexdzięłm na nich prawie cvały sezon w najróżniejszych warunkach od śniegu przez błoto po deszcz.....naprawde dobre klocki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mj23 Napisano 30 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2006 prosze o podanie dokladnego modelu, oraz przypominam ze to mają byc naprawde dobre klocuszki mają wytrzymac przynajmniej caly tegoroczny tour skoda auto gp;D bo wczoraj moje xt sie starly po 3 km, taki teren :lol: a co mysliscie o tych klockach bbb trójkolorowych czrny, szary i jasnoszary dokladnie to BBB BBB-05T Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cookiesrulez Napisano 30 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2006 W błocie to niestety każde klocki do Vek ci się szybko zjadą... Ale o czerwonych Clarksach się dużo dobrego naczytałem, m.in. od trialowców. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mj23 Napisano 30 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2006 a co myslicie o tym?? http://allegro.pl/item100973005_v_brake_bb...ziny_od_ss.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bikerman Napisano 30 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2006 Również czytałem o tych klockach dużo dobrego..... czyli są raczej dobre jak wymika z opini użytkowników;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.